DERBI KOLA U PILATOVIĆIMA: Prošlogodišnji zonaš dočekuje tim koji ga je "doveo" do trenutnog prvog mesta na tabeli!

Autor:

Sport

02.12.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višesava je kvalitetan rival.

DERBI KOLA U PILATOVIĆIMA: Prošlogodišnji zonaš dočekuje tim koji ga je "doveo" do trenutnog prvog mesta na tabeli!

Foto: FK Lazarica Prilipac

U okviru 15. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Lazarice ugostiće sastav Višesave iz Bajine Bašte, utakmica se igra u nedelju, 3. decembra od 13 časova.

Republika

Na stadionu u Pilatovićima se prošle godine igrao zonski rang takmičenja, što je jedan od većih uspeha kluba u poslednje vreme, ali se ekipa tamo zadržala samo jednu sezonu. Sastav Lazarice se trenutno nalazi na dobrom putu da se ekspresno vrati u viši rang, u nedeljni meč ulaze sa prve pozicije na tabeli, uz dva boda prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Upravo je Lazarica preuzela prvo mesto od Ježevice nakon gostovanja tadašnjeg lidera Višesavi, gde je zabeležena pobeda domaćina rezultatom 2:0, što ukazuje na to da će se na stadionu u Pilatovićima igrati dobar meč, dva kvalitetna tima. Aktuelni tim na prvom mestu u dosadašnjem toku prvenstva pred svojim navijačima ima maksimalnih 6 od 6, uz 26 postignuta i samo jedan primljeni pogodak.

Republika

Foto: FK Lazarica Prilipac

Lazarica dočekuje Višesavu

Nedeljni gost u Pilatovićima, tim iz Bajine Bašte se gotovo svake sezone nalazi u samom vrhu tabele, ali nije uspevao da se ozbiljnije umeša u borbu za najviši plasman i za šansu da se takmiči u zonskom rangu takmičenja. Trenutno se Višesava sa 25 osvojenih bodova nalazi na šestom mestu u prvenstvu.

Višesavu je boljeg plasmana najviše "koštalo" to što su sa gostovanja donosili mali broj bodova, na šest utakmica van svog stadiona uspeli su da obogate bodovni saldo sa samo sedam bodova.

Po trenutnoj formi, prednost je na strani Lazarice, plus za domaćina su i dosadašnji njegovi rezultati pred svojim navijačima, ali i rezultati rivala na gostovanjima, ali u derbi mečevima obično favorita nema.

Lazarica (Prilipac) - Višesava (Bajina Bašta)

Nedelja, 3. decembar od 13 časova

Stadion u Pilatovićima

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading