IGRAČI SU NA ODMORU, ALI NE I UPRAVA: Kolektiv Jedinstva napreduje na svim poljima zahvaljujući vrednim ljudima! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

02.12.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korak po korak, i klub će se vratiti tamo gde pripada.

IGRAČI SU NA ODMORU, ALI NE I UPRAVA: Kolektiv Jedinstva napreduje na svim poljima zahvaljujući vrednim ljudima! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Jedinstvo Stanišić

Radno

U Stanišiću se ove sezone krenulo od nule, ekipa je uzela takmičenje u najnižem rangu takmičenja, MFL-u Sombor 2. razred, dok se uveliko radi i na svim drugim poljima oko kluba.

Republika

Učinak Jedinstva Stanišić tokom jesenjeg dela prvenstva je zaista neverovatan, na devet mečeva zabeležena su isto toliko trijumfa uz impresivnu gol razliku. Mrežu rivala ekipa je tresla u 46 situacija, dok njihov golman još nije bio primoran da vadi loptu iz svog gola. Prvi pratilac, Bratstvo 2019 (Prigreivca) nalazi se na tri boda udaljenosti, i to su dva tima koja će tokom prolećnog dela voditi bitku za šampionski pehar.

Pored odličnih rezultata na terenu, vredni ljudi u upravi kluba rade dosta toga kako bi se u Stanišiću uslovi doveli do savršenstva. Poslednji u nizu radova obavljaju se trenutno na svlačionicama kluba, u kojima se ugrađuju klima uređaji, kako bi se iste mogle zagrevati tokom zimskog perioda. 

Dva velika prijatelja kluba zaslužna su za ovu jako vrednu donaciju, dok je firma sugrađanina, Lazara Borkovića izvršila ugradnju klima uređaja na prostorijama kluba. Imajući u vidu da je pred igračima odmor, a zatim i početak zimskih priprema, ova novina na polju infrastrukture će dosta značiti za predstojeće hladne dane. 

Sastav Jedinstva prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv Dinama (Sonta), u prvom meču uspeli su da slave na gostovanju rezultatom 7:0.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading