NESVAKIDAŠNJI GEST: Nakon pobede, usledio je šok - evo šta su navijači uradili po okončanju meča! (VIDEO)

Autor: Vladimir vorih

Sport

13.11.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potez koji vraća veru u srpski fudbal.

NESVAKIDAŠNJI GEST: Nakon pobede, usledio je šok - evo šta su navijači uradili po okončanju meča! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Čini se da ih niko u aktuelnoj sezoni ne može zadržati u pohodu na šampionsku titulu i povratak u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

U ovom momentu fudaleri OFK Beograda, nakon 15 odigranih mečeva u okviru Prve lige Srbije, imaju čak 14 bodova prednosti u odnosu na najbliže pratioce Tekstilac iz Odžaka i Smederevo 1924 i već sada poznavaoci fudbalske igre ne postavljaju pitanje ko će narednog proleća prigrliti trofej, već se razmatra da li "romantičare" uopšte neko može savladati u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbala.

Prethodnog vikenda plavo-beli su na Omladinskom stadionu minimalnim rezultatom savladali užičku GFK Slobodu rezultatom 1:0, a strelac pobedonosnog pogotka bio je Saša Marković u šestom minutu susreta.

Time je ekipe sa stare Karaburme stigla do 12 trijumfa, a zanimljiva situacija viđena je nakon poslednjeg zvižduka sudije Miroslava Matića.

Dok su navijači domaćeg sastava slavili novi trijumf svojih ljubimaca, ka tunelu su krenuli gostujući fidbaleri, a popularna "Plava unija", najvatrenije pristalice OFK Beograda, su goste iz Užica ispratili aplauzom. 

 

 

Činilo se u trenutku da su i Užičani bili iznenađeni gestom protivničkih navijača, ali su na aplauze odgovorili aplauzom, čime su pozdravili sve pristalice na tribinama Omladinskog stadiona.

Potpuno je jasno da ovakvi gestovi vraćaju poverenje kako u srpski fudbal, tako i u odnose navijača prema svojim, ali i protivničkim fudbalerima.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading