LIDER STIŽE U STOJNIK: Šumadinac će pokušati da se u pravom svetlu pokaže protiv bivšeg zonaša!

Autor:

Sport

04.11.2023

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti stižu na ovaj duel posle dva vezana remija u ligi.

LIDER STIŽE U STOJNIK: Šumadinac će pokušati da se u pravom svetlu pokaže protiv bivšeg zonaša!

Foto: OFK Aranđelovac 1979

U okviru 12. kola Šumadijske okružne lige ekipa Šumadinca iz Stojnika ugostiće sastav OFK Aranđelovca 1979, utakmica je zakazana za nedelju, 5. novembar od 13 časova i 30 minuta.

Republika

Prošlogodišnji vicešampion okružne lige, tim iz Stojnika ove godine igra po principu toplo-hladno, i trenutno se sa učinkom od šest trijumfa i pet poraza nalazi na deobi sedmog mesta sa 18 osvojenih bodova. Ekipa Šumadije igra otvorene mečeve, na gol više, što pokazuje i statistika koja kaže da je na osam od 11 mečeva došao kladiončarski tip "gg&3+".

Sastav Šumadinca je gotovo ceo svoj bodovni saldo osvojio pred svojim navijačima, nakon poraza u prvom kolu na domaćem terenu od Saranova (4:1), napravljena je serija od pet trijumfa, što je dovelo do osvajanaj 15 od 18 trenutnih bodova.

 

 

Nedeljni gost u Stojniku, je nakon pet godina "sišao" iz višeg ranga u trenutni, ali je od prvog kola klub postavio jasne ciljeve, a to je ekspresan povratak u Podunavsko-šumadijsku zonu. Trenutno OFK Aranđelovac sa 24 osvojena boda drži prvo mesto na tabeli.

Ekipa je u poslednja dva kola zabeležila dva remija, u tim trenucima je i istopljena prednost u odnosu na prvog pratioca koja je bila veća. Prvi pratilac je na samo jedan bod zaostatka, a upravo je u prošlom kolu u meču sa direktnim konkurentom za najviši plasman upisan "iks". Šumadija iz Toponice je na gostovanju u Aranđelovcu osvojila bod, 1:1.

Poslednji ligaški duel između ova dva tima igran je u sezoni 14/15, i tada je oba puta slavio sastav OFK Aranđelovca.

Šumadinac (Natalinci) - OFK Aranđelovac 1979

Nedelja, 5. novembar od 13.30

Teren u Stojniku

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading