ŠA I MILJANA KULIĆ DOBILI KAZNU OD PINKA: Produkcija saopštila hitnu odluku!

Autor:

Zadruga

15.05.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef saopštio bitnu odluku!

ŠA I MILJANA KULIĆ DOBILI KAZNU OD PINKA: Produkcija saopštila hitnu odluku!

Foto: TV Pink/printscreen

U toku emisije "Amnezija", domaćini Marko Janjušević Janjuš i Milena Kačavenda ugostili su Nenada Aleksića Ša i Mionu Jovanović, što je dovelo do incidenta koji je izazvao pažnju javnosti.

Naime, dok su Miona i Ša govorili o svom odnosu, njihovo izlaganje prekinuli su Miljana Kulić i Uroš Stanić, a kako ne bi došlo do ozbiljnijeg okršaja, obezbešenje ih je pratilo u stopu. Ša sa Miljanom i Urošem ratuje još od sinoćne žurke, a iako su mnogi mislili da će se strasti stišati kad prespavaju, tenzija je još gora i haos ne prestaje. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sukob Miljane Kulić i Ša

Nakon burne svađe stiglo je zvanično saopštenje Pinkove produkcije, a oni su odlučili da Miljana Kulić i Nenad Aleksić Ša budu novčano kažnjeni zbog jasno propisanih pravila, koje su oboje prekršili. 

Miljana Kulić i Nenad Aleksić Ša su bili meta oštre reakcije Velikog šefa nakon što nisu poštovali propisana pravila u Eliti. Kao posledica njihovog postupka, doneta je odluka o novčanoj kazni. Poznato je da Veliki šef ne toleriše kad takmičari rijalitija "Elita" krše bilo koje pravilo, a kako su ona jasno istaknuta na više mesta na imanju u Šimanovcima, očigledno je da su svesni posledica koje snose za nedolično ponašanje koje nije u skladu sa istakutim pravilima. 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Sukob Miljane Kulić i Ša nakon sinoćne žurke

Ova novonastala situacija izazvala je različite reakcije među gledaocima rijaliti programa, a kao i svaki put mišljenja su podeljena. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading