POKORENA RAĐEVINA: Jelav sigurnom igrom stigao do jako bitnih bodova na gostovanju ekipi 7. Juli!

Autor:

Sport

31.10.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golovi iz prvog poluvremena dovoljni za trijumf.

POKORENA RAĐEVINA: Jelav sigurnom igrom stigao do jako bitnih bodova na gostovanju ekipi 7. Juli!

Foto: FK Jelav

U okviru 10. kola Međuopštinske lige Jadar sastav 7. Juli iz Bele Crkve ugostio je ekipu Jelava. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije i šest osvojenih bodova, dok su gosti imali duplo više, što je dovoljno za šesto mesto u ligi.

Odlično su gosti otvorili meč, pokušali su u par navrata da stignu do vođstva, i u tome su uspeli na isteku 15. minuta. Centaršut Nemanje Jovanovića u gužvi ispred gola domaćina iskoristio je Miloš Miletić, 1:0 za Jelav.

Prvi pogodak je dao vetar u leđa gostima da nastave sa dobrom igrom, još jače su pritisli rivala, i kao nagrada je stigao još jedan gol u mreži domaćina. U 35. minutu Adakalić je poslao dubinsku loptu u sam šesnaesterac 7. Juli, tamo se najbolje snalazi Ivan Miletić koji preciznim udarcem uvećava prednost na 2:0. 

Dodatno se otvorila utakmica, ali do odlaska na odmor promene rezultata nije bilo. Drugi deo meča protekao je u prilikama na obe strane, u par navrata je golman Radić odličnim intervencijama čuvao prednost od dva gola Jelava, dok na drugoj strani gostujući fudbaleri nisu uspevali da reše pitanje pobednika i ranije.

Velika želja za novim pogotkom na obe strane rezultirala je da se igra dosta "secka", izmenama su pokušali treneri da promene situaciju an terenu, ali im to nije pošlo za rukom, meč je završen rezultatom postavljenim u 35. minutu.

7. Juli (Bela Crkva) - Jelav 0:2 (0:2)

7. Juli: Milivojević, Jeremić, Marić (od 56' Antonić), Jeremić, Milutinović, Kikanović, Savić, Bajić (od 67' Jovanović), Reljić (od 78' Antonić), Simić, Đurić

Jelav: Radić, J. Adakalić (od 72' Bakić), M. Adakalić, M. Miletić, N. Jović, Jovanović, Novaković (od 77' B. Jović), Nikolić (od 81' Kojić), Radojčić, I. Miletić, Zarić

Iz redova Jelava su nakon meča poručili:

- Čestitamo obema ekipama na muškoj, ali fer i korektnoj igri, za primer. Našim momcima idu posebne čestitke za sigurnu pobedu i važne bodove, sada smo se stabilizovali u mirnijim vodama pred važnu utakmicu sledeće nedelje. 

U sledećem kolu Jelav dočekuje Luk iz Voćnjaka, dok sastav 7. Juli gostuje ekipi Studenca iz Gornje Koviljače.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading