ELEGANCIJA NA VISOKOM NIVOU: I u Marseju bi im pozavideli na novoj garnituri dresova! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

16.10.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova oprema, za seriju dobrih rezultata?

ELEGANCIJA NA VISOKOM NIVOU: I u Marseju bi im pozavideli na novoj garnituri dresova! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Velika Reka

Dugogodišnji učesnik Međuopštinske lige Jadar se trenutno suočava sa jednim od težih perioda u poslednjih par godina..

Fudbalski klub Velika Reka iz opštine Mali Zvornik se u poslednje dve sezone nalazio u samom vrhu tabele, pre dve godine tim je stigao do titule vicešampiona, samo dva boda više je tada imao šampion, dok je prošle sezone ekipa izborila baraž za plasman u viši rang, ali u istom nije stigla do samog kraja.

Trenutno se sastav Velike Reke suočava sa nešto slabijim rezultatima, sa samo šest osvojenih bodova, nakon osam odigranih kola, ekipa se nalazi na 12. poziciji na tabeli, tik iznad zone ispadanja. Tim igra jako tvrde mečeve, postigao je deset golova, dok je primio samo jedan više, porazi su uglavnom zabeleženi zaostatkom od samog jednog gola.

Nešto slabiji rezultati ne sprečavaju ljude oko, i unutar kluba da rade na poboljšanju uslova, i s tim u vezi u toku današnjeg dana promovisana je nova garnitura dresova. Ekipa Velike Reke je kratkim saopštenjem na društvenim mrežama predstavila dresove u plavo-beloj kombinaciji.

Pored fotografija nove opreme klub se zahvalio Milojki Papović, kao i Soccerbet kladionici na doniranoj garnituri. Predstojećeg vikenda Velika Reka dočekuje pred svojim navijačima trenutnog lidera na tabeli, sastav Borca iz Kozjaka, i tu će igrači i premijerno nositi nove dresove. 

Možda je baš nova oprema "okidač" koji će pokrenuti seriju boljih rezultata, nisu u redovima Velike Reke zaboravili da igraju fudbal, samo je po mnogima splet nesrećnih okolnosti na većini prvenstvenih okršaja prelomio meč na stranu rivala.

BONUS VIDEO: 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading