DOMAĆIN IMA ZA ČIME DA ŽALI: Borac pogotkom u 15. minutu odneo sva tri boda iz Brajkovca!

Autor:

Sport

01.10.2023

09:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se i dalje napadač u redovima BSK-a.

DOMAĆIN IMA ZA ČIME DA ŽALI: Borac pogotkom u 15. minutu odneo sva tri boda iz Brajkovca!

Foto: FK BSK Brajkovac

U okviru trećeg kola Druge opštinske lige Lazarevac ekipa BSK Brajkovca ugostila je sastav Borca 1966 iz Lazarevca, domaćin je u ovaj meč ušao sa jednim osvojenim bodom, dok su gosti upisali dva više.

Posed je od uvodnih minuta meča bio na strani domaćina, stvorili su fudbaleri BSK-a par šansi pred golom rivala, ali nisu uspeli da stignu do vođstva. U 15. minutu brz kontranapad Borca, lopta je vraćena na ivicu kaznenog prostora odakle je prelepim udarcem Marko Ristanović smešta u mrežu, 1:0 za goste.

Poremetio je domaće fudbalere pogodak u njihovoj mreži, ali su uspeli da vrate "glave u meč", pretili su u par navrata, ali promene rezultata do odlaska na odmor nije bilo.

Drugi deo meča protekao je u totalno otvorenoj igri na obe strane, nešto bolje i konkretnije prilike imali su fudbaleri BSK-a, ali lopta nije htela u gol. Osetio se nedostatak pojedinih fudbalera u redovima tima iz Brajkovca, dok su par njih nastupali pod povredom.

Pred sam kraj meča, u 90. minuta Arsenijević je bio u situaciji 1 na 1 sa golmanom Mitrovićem, ali je čuvar mreže Borca uspeo da odbrani udarac i da tako sačuva ceo plen svom timu. 

BSK (Brajkovac) - Borac 1966 (Lazarevac) 0:1 (0:1)

BSK: Simić, Lukić, Stanković (od 60' Marković), Arsenijević, marković, Lazarević, Damnjanović, Mijatović, Pavlović (od 75' Tadić), Aritonović, Jovanović

Borac 1966: Mitrović, Spasojević, Jovanović, Marinković, Subotić, Trajković (od 75' Gospavić), Božović, Nikolić, Belaćević, Ristanović, Pajković

U sledećem kolu Borac opet igra van svog terena, ovoga puta gostuje Mladom radniku iz Junkovca, dok sastav BSK-a ide na noge Bistrici.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading