GREŠKE U ZADNJOJ LINIJI SKUPO KOŠTALE BSK: Sa gostovanja u Junkovcu nose samo bod!

Autor:

Sport

25.09.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli su gosti do celog plena, ali nije bilo koncentracije u završnici napada.

GREŠKE U ZADNJOJ LINIJI SKUPO KOŠTALE BSK: Sa gostovanja u Junkovcu nose samo bod!

Foto: FK BSK Brajkovac

U okviru drugog kola Druge opštinske lige Lazarevac ekipa Mladog Radnika iz Junkovaca ugostila je sastav BSK-a iz Brajkovca, oba tima su u ovaj meč ušla posle poraza na otvaranju sezone.

Bolje su utakmicu otvorili gosti, stvorili su par prilika pred golmanom Jeremićem, ali su kasnije i domaći odgovorili na drugoj strani, međutim prvi su do gola stigli igrači BSK-a. 

Igrao se 32. minut kada je nakon dobro izvedenog kornera loptu glavom u mrežu sproveo Siniša Lazarević, 1:0 za tim iz Brajkovca. 

Imali su u tom periodu gosti igru, posed je takođe bio na njihovoj strani, ali su nakon dve greške u zadnjoj liniji primili dva gola. U 41. minutu nakon loše postavke za reme kornera, Predrag Matić pogađa za 1:1. Samo dva minuta kasnije Aleksandar Jeremić šalje loptu iza leđa golmanu Simiću, 2:1 za Mladi Radnik.

Republika

Foto: FK BSK Brajkovac

Gosti imaju za čime da žale

Konsolidovali su gosti svoje redove za vreme pauze, izvršena je i jedna izmena, što je bila i jedina opcija za trenera imajući u vidu da je BSK na ovaj meč došao sa 12 fudbalera u protokolu, ali se ispostavilo da je "džoker" sa klupe bio jako vredan.

Ofanziva od prvog minuta nastavka od strane gostiju, nizali su prilike fudbaleri BSK-a, ali su do izjednačenja stigli tek u 65. minutu. Rezervista Nikola Stuparević se najbolje snašao u kaznenom prostoru rivala, 2:2.

Do kraja susreta bolje i konkretnije prilike imali su gosti, ali nove promene rezultata nije bilo. 

Mladi Radnik (Junkovac) - BSK (Brajkovac) 2:2 (2:1)

Mladi Radnik: Jeremić, N. Marinković, Mandić, Popović, Jovičić, RAdomirović, Jeremić, I. Marinković, Radovanović (od 68' N. Matić), Jović, P. Matić

BSK: Simić, Lukić, Stanković, Arsenijević, D. Marković, Lazarević, Ž. Marković, Tadić (od 46' Stuparević), Mijatović, Aritonović, Jovanović 

U sledećem kolu BSK dočekuje Borac 1966 iz Lazarevca, dok Mladi Radnik gostuje sastavu Mladosti iz Cvetovca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading