DERBI U JEŽEVICI: Jedan od timova sa maksimalnim učinkom će morati da prekine svoj niz!

Autor:

Sport

22.09.2023

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ježevica i Polet za očuvanje liderske pozicije.

DERBI U JEŽEVICI: Jedan od timova sa maksimalnim učinkom će morati da prekine svoj niz!

Foto: FK Ježevica

Predstojeći vikend rezervisan je za derbi Zlatiborske okružne lige koji će biti odigran u okviru petog kola između Ježevice, koja će biti domaćin susreta i Poleta iz Rasne. 

Domaćin nedeljnog susreta, tim iz Velike Ježevice je već nekoliko godina u kombinaciji za najviši plasman i obezbeđivanje igranja višeg ranga, ali je uvek falilo malo da se ekipa nađe na prvom mestu na tabeli. U prošloj sezoni stigli su do titule jesenjeg prvaka, ali je kasnije nešto slabijim partijama prvenstvo završeno na trećem mestu na tabeli.

Od starta nove sezone Ježevica igra jako dobro, tokom letnjeg prelaznog roka tim je ojačan i sklopljen je konkuretan sastav za sam vrh tabele. Trenutno se ekipa nalazi na liderskoj poziciji sa maksimalnim učinkom iz prva četiri kola i u istom ritmu želi da nastavi i nakon nedeljnog meča.

Republika

Foto: FK Ježevica

Stadion u Ježevici je spreman

Nedeljni gost na stadionu "Jasik" u Velikoj Ježevici biće sastav Poleta koji se već duži period takmiči u aktuelnom rangu, i obično sezonu završava u gornjem delu tabele. Tim iz Rasne je baš kao i predstojeći rival na maksimalnom učinku od starta novog prvenstva, ambicije su kao i svake godine velike i sa tim ciljem stižu na predstojeći meč.

Polet igra nešto čvršće mečeve u odnosu na Ježevicu, što pokazuje i gol razlika, koja kaže da je tim iz Rasne mrežu rivala zatresao u devet navrata, dok je njihov golman savaldan samo dva puta. Sa druge strane sastav sa stadiona "Jasik" je loptu iza protivničkog čuvara mreže slao 15 puta, dok je njihov savladan u tri navrata.

Poslednji duel ova dva tima igran je u Ježevici i tom prilikom je domaćin slavio sa ubedljivih 6:1.

Ježevica (Velika Ježevica) - Polet (Rasna)

Nedelja, 24. septembar od 16 časova

Stadion "Jasik" u Velikoj Ježevici

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading