ISKUSTVO JE POBEDILO LUKIĆEVAČKU MLADOST: Odlična partija Tamiša rezultirala je sa pet golova u mreži rivala!

Autor:

Sport

22.08.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Lukićeva se nije najbolje snašao na gostovanju.

ISKUSTVO JE POBEDILO LUKIĆEVAČKU MLADOST: Odlična partija Tamiša rezultirala je sa pet golova u mreži rivala!

Foto: FK Tamiš Farkadžin

Proteklog vikenda na programu su bili mečevi prvog kola A lige FSG Zrenjanina, jedan od duela igran je u Farkaždinu gde je ekipa Tamiša ugostila sastav Mladosti iz Lukićeva.

Pred oko 100-tinak gledalaca po jako teškom vremenu za igru viđen je dobar meč sa dosta prilika na obe strane. Prva ozbiljna šansa, može se reći i iz kategorije stopostotnih viđena je pred golom domaćina, ali iz iste nije došlo do promene rezultata.

Stvarali su prilike igrači oba tima, ali se za prvi gol čekao 40. minut susreta. Nakon centaršuta lopta stiže do Nemanje Lazina koji je šalje u mrežu golmana Mišića, 1.0 za Tamiš. 

Republika

Foto: FK Tamiš Farkadžin

Slavlje Tamiša posle meča

Nastavili su domaći u istom ritmu i od starta drugog poluvremena, igrao se 57. minut kada je dosuđen kazneni udarac sa 11 metara u korist Tamiša. Siguran realizator najstrožije kazne bio je Vojislav Bogdanović, 2:0 za tim iz Farkaždina. 

Nastavili su sa napadima domaći i ubrzo su stigli do novog uvećanja prednosti, rezervista Marko Knežević je ubrzo po ulasku u igru, gotovo u prvom kontaktu sa loptom postigao gol, 3:0. Na 4:0 povisio je Ognjen Ostojić na asistenciju Birmanca.

Ataci domaćina su nastavljeni, Knežević je u 81. minutu po drugi put upisao svoje ime na listu strelaca, 5:0. Dva minuta nakon toga, Gužvić Damjan postiže počasni pogodak za Mladost, 5:1.

Tamiš (Farkaždin) - Mladost (Lukićevo) 5:1 (1:0)

Tamiš: Etveš, Lazin, Bogdanović (od 59' Knežević), Stanković, Rašić, Stefanov (od 54' Birmanac), Bošković (od 59' Božović), Ostojić, Golubović, Mijić, Lakičin (od 65' Vesin)

Mladost: Mišić (od 46' Panić), Bojić, Jovanović, Milošević (od 71' Spasojević), Tadić, Gužvić, Kulić, Ninić, Tomin (od 65' Đorđević), Pavković, Vasiljević (od 58' Pavlović)

U sledećem kolu ekipa Tamiša će opet igrati sa sastavom Mladosti, ali ovoga puta na gostovanju timu iz Belog Blata, dok u Lukićevu stiže OFK Klek.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading