ODLIČNA PREDSTAVA IGRAČA OBA TIMA: Publika je imala šta da vidi na stadionu u Medoševcu!

Autor:

Sport

22.08.2023

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju je Napredak golom u 90. minutu savladao Žarkovo!

ODLIČNA PREDSTAVA IGRAČA OBA TIMA: Publika je imala šta da vidi na stadionu u Medoševcu!

Foto: FK Napredak Medoševac

U okviru drugog kola Beogradske zone ekipa Napretka iz Medoševca ugostila je sastav OFK Žarkova. 

Domaćin susreta je u prvom kolu na gostovanju savladao Zuce 2019 rezultatom 3:1, dok je sastav Žarkova takođe upisao trijumf, pobeđen je novajlija u ligi, ekipa Baćevca (2:0).

Na stadionu u Medoševcu viđen je jako zanimljiv meč, sa pregršt šansi na obe strane. Napretak je ušao u meč dosta zbunjeno, tokom prvih pola sata meča gosti su imali dve odlične prilike za vođstvo, ali ipak nisu uspeli u toj nameri.

Zapretio je ozbiljno i Napredak, igrao se 38. minut kada je Bojan Beljić opalio po lopti, ali je ona završila na gornjem okviru gola. 

Do prednosti domaći su stigli pred sam odlazak na odmor, posle kombinacije i odlične lopte Bojana Beljića, Borivoje Mitrović je savladao mladog golmana Ilića, 1:0 za Napredak.

Republika

Foto: FK Napredak Medoševac

Napredak siguran na svom terenu 

Drugo poluvreme mnogobrojnoj publici donelo je pravu goleadu. Igrao se 57. minut kada je mladi Petar Mitić, fudbaler Žarkova, iskoristio nepažnju domaće odbrane, 1:1. 

Remi nije "vladao" dugo na meču, odlična kombinacija gotovo svih fudbalera Napretka završena je loptom u mreži rivala, strelac je bio rezervista Vojin Mitrović u 61. minutu, samo deset minuta od njegovog ulaska u igru, 2:1. 

Pokušavali su domaći još jednim pogotkom da potpuno reše pitanje pobedika, ali su gosti bili ti koji su stigli do lopte u mreži rivala. Nakon nespretne rekacije odbrane Napretka sudija je pokazao na belu tačku, precizan sa "kreča" u 81. minutu bio je Prošić, 2:2. 

Mnogi su mislili da je to i konačan rezultat meča, ali se u 90. minutu dešava nova promena. Mladi Petar Stojanović odlično je uposlio Bojana Beljića koji je istrčao kontranapad, lopta je stigla do kapitena Marinkovića koji je šalje u mrežu, 3:2. 

Napredak (Medoševac) - OFK Žarkovo 3:2 (1:0)

Napredak: Roksić, Marković (od 51' Mitrović), Gojković, Pantović, Matić, P. Beljić (od 76' Rankić), Marinković, Terzić (od 66' Stojanović), Mitrović, B. Beljić, Stojković (od 51' Makić)

OFK Žarkovo: Ilić, Delić, Stojković, Jevtić, Ćosić, Ilić, Čupić, Gaborov, Prošić, Milošević (od 46' Jokić (od 86' Erak)), Mitić (od 68' Teodosin) 

U sledećem kolu Napredak gostuje ekipi Umke, dok sastav Žarkova dočekuje tim Šušnjar 1977.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading