TRANSFER BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Strelac 352 pogotka stigao je u Obrež!

Autor:

Sport

22.08.2023

17:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre samo par dana je zatresao mrežu u višem rangu, ali je sada odlučio da promeni sredinu.

TRANSFER BOMBA ZA KRAJ PRELAZNOG ROKA: Strelac 352 pogotka stigao je u Obrež!

Foto: Privatna arhiva Nenada Mitrovića

Mitrović zna kako se osvaja pehar

I pored toga što je prvenstvo već počelo, još jednom se dokazalo da je prelazni rok "živa stvar" i da su promene moguće sve dok se transfer pijaca ne zatvori.

Započeo je Graničar iz Obreža proteklog vikenda svoju osmu vezanu sezonu u Međuopštinskoj ligi (Srem), upisan je trijumf protiv ekipe Kameni iz Ašanje, igrači su tada obradovali svoje navijače, a uprava je simpatizerima pripredila još jedno iznenađenje u toku današnjeg dana.

Iskusni napadač Nenad Mitrović (37) zvanično je zadužio opremu kluba iz Obreža. Mitrović je proteklih šest meseci bio član Napretka (Popinci) za koji je proteklog vikenda upisao i pogodak, ali je odlučio da je vreme za promenu sredine. Reč je o fudbaleru koj je kroz karijeru bio član Hajduka (Šimanovci), Šumara (Ogar), Slovena (Šibac), Jadrana (Golubinci), Donjeg Srema iz Pećinaca.. 

Graničar ima velike ambicije za predstojeću sezonu, dolazak Mitrovića je potvrda da uprava ima "zdravu priču" i da je to jedan od razloga zašto se novjalija u dresu tima iz Obreža i odlučio za dolazak.

Nenad je za naš portal povodom transfera poručio:

- Imao sam nekoliko ponuda, ali sam čekao onu pravu, i ispostavilo se da je ona stigla iz redova Graničara. Svideo mi se plan čelnih ljudi u klubu, kao i trenera, svi su ambiciozni što me je najviše privuklo. Ne obećavam broj golova, ali uz ovaj igrački kadar nadam se dobrim igrama i naravno da tresem mreže rivala što više. 

Nenad je napadač koji je dobro poznat širom Srema, u dosadašnjoj karijeri je na 582 odigrana meča mrežu rivala zatresao čak 352 puta, što je svakako podatak za poštovanje.

Graničar predstojećeg vikenda igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv sastava Napretka iz Žarkovca i to će biti prilika za debi Mitrovića u novom klubu.

BONUS VIDEO: 


 

 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading