MLADOST "PRESLIŠALA" NOVAJLIJU U LIGI: Planinac na premijeri nove sezone upisao poraz!

Autor:

Sport

22.08.2023

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija gostujućeg tima.

MLADOST "PRESLIŠALA" NOVAJLIJU U LIGI: Planinac na premijeri nove sezone upisao poraz!

Foto: FK Mladost Buđanovci

U okviru prvog kola Međuopštinske lige Srem (grupa Istok) ekipa Planinca (Rivica) je na stadionu u Krušedolu ugostila je sastav Mladosti iz Buđanovca.

Nakon dužeg perioda u nižem rangu ekipa Planinca je stigla do osvajanja šampionskog trofeja u prošloj sezoni, što je dovelo do plasman u međuopštinsku ligu i u prvom kolu po rasporedu je dočekala redovnog učesnika aktuelnog ranga.

Odlično su gosti otvorili utakmicu i već posle devet minuta su stigli do prednosti, Lazar Vujičić je savladao golmana Kuhara, 1:0 za Mladost.

Pokušali su domaći da se trgnu, da uspostave svoju igru i da stigni do ozbiljne prilike za postizanje gola, ali im to nije pošlo za nogom.

Republika

Foto: FK Mladost Buđanovci

Pobednički sastav

Pred odlazak na odmor Vujičić je svojim drugim pogotkom na meču duplirao prednost gostima. Za vreme pauze trener domaćih je odlučio da izvrši dve promene sa ciljem da promeni neke stvari u igri svog tima.

U uvodnih 15 minuta drugog dela gosti su još dva puta zatresli mrežu rivala i time je već pitanje pobednika bilo rešeno. Goran Ilijazi je pogodio u 56. minutu, a samo tri minuta kasnije Marko Kurteš je povisio prednost Mladosti na 4:0.

Izmenama na obe strane tempo meča je opao, pa samim tim nije bilo ni nove promene rezultata do poslednjeg sudijskog zvižduka. Gosti su boljom i konkretnijom igrom zasluženo zaslivi u jednom mirnom, fer plej i korektnom susretu.

Planinac (Rivica) - Mladost (Buđanovci) 0:4 (0:2)

Planinac: Kuhar, Šovljanski, Živančević (od 46' Popović), Petrović, Ilić (od 46' Stepanov), Rapić, Puzić, Ćirić, Kovač (od 65' Doroslovački), Novaković, Basara (od 60' Gavrilović)

Mladost: Milošević, Jugović (od 60' Nikolić), Janković, Ilijazi, Čekić, Gaćeša, Jakovljević, Praljić, Krstović (od 74' Krivošić), Vujičić (od 60' Pešelj), Kurteš (od 74' Čalmić)

U sledećem kolu Mladost dočekuje Hajduk 1932 iz Šimanovca, dok sastav Planinca ide na noge ekipi Car Uroš (Jazak).

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading