VREME JE ZA NOVI IZAZOV U KARIJERI: Ciljevi Milivojevića i kluba se poklapaju, kreće se po pehar i plasman u Srpsku ligu!

Autor:

Sport

09.08.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada već bivši zamenik kapitena u Arilju ima novi klub.

VREME JE ZA NOVI IZAZOV U KARIJERI: Ciljevi Milivojevića i kluba se poklapaju, kreće se po pehar i plasman u Srpsku ligu!

Foto: facebook.com/Sport u Arilju/printscreen

Visoki ciljevi za predstojeću sezonu su postavljeni, ka ostvarenju istih ekipa će krenuti u dosta ojačanom sastavu.

U poslednje tri godine fudbalski klub Jedinstvo Putevi nalazi se u samom vrhu Zapadno-moravske zone, ali je uvek nešto falilo da se ekipa domogne prvog mesta i plasmana u viši rang. Ciljevi za predstojeće prvenstvo su isti kao i u prethodnom, želi tim iz Užica da se vrati u Srpsku ligu Zapad.

Dragan Milivojević (27) dosadašnji igrač Budućnosti iz Arilja najnovije je pojačanje Jedinstva, reč je o fudbaleru koji je prethodne tri godine bio član Budućnosti iz Arilja, i to je bio njegov drugi mandat u timu. U prošloj sezoni Milivojević je bio najbolji strelac u Arilju sa pet postignutih pogodaka. 

Republika

Foto: facebook.com/Sport u Arilju/printscreen

Zamenik kapitena 

Milivojević je za naš portal povodom prelaska u Jedinstvo izjavio:

- Proveo sam tri lepe godine u dresu Budućnosti, vreme je došlo za rastanak. Vraćam se u moj klub Jedinstvo, koji ove godine ima zacrtan cilj a to je Srpska liga Zapad, nadam se da ćemo uz dobar rad i zajedništvo to i ostvariti. 

Provereni vezni igrač je kroz karijeru pored Jedinstva i Budućnosti branio boje Sevojna, Crvene zvezde iz Novog Sada, Železničara iz Pančeva, Lokomotive iz Železnika, Prvog Partizana, dok je jedan period karijere proveo i van naše zemlje u dresu Drine iz Zvornika.

Dolazak Milivojević je peti u aktuelnom prelaznom roku, prvenstvo za tim Jedinstva počinje 19. avgusta, do tada će tim pokušati da se što bolje spremi za izazove koji ih očekuju u borbi za prvo mesto i plasman u viši rang. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading