PAJIĆ U RUDARU: Uprava kluba je potvrdila njegov dolazak, prevаgnula je ljubav prema rodnom mestu!

Autor:

Sport

08.08.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan transfer za otvaranje prelaznog roka.

PAJIĆ U RUDARU: Uprava kluba je potvrdila njegov dolazak, prevаgnula je ljubav prema rodnom mestu!

Foto: Lična arhiva Radeta Pajića

U Donjem Crniljevu se spremaju velike stvari za predstojeću sezonu, a s tim u vezi se radi i na dovođenju novajlija u igračkom kadru.

Ekipa Rudara je prošlu sezonu završila na sedmoj poziciji na tabeli sa 22 osvojenih bodova, učinak od sedam trijumfa, dva remija i devet poraza nije bio dovoljan za plasman u gornji deo lige. Sastav iz Donjeg Crniljeva je najviše prihodovao tokom proleća, kada je svoj bodovni saldo obogatio sa 16 bodova, i to je u velikoj meri doprinelo solidnom plasmanu.

Uprava kluba je u toku današnjeg dana obelodanila saradnju sa prvim novajlijom za predstojeću sezonu. Rade Pajić (32) prva je akvizicija ekipe u aktulenom prelaznom roku, reč je o igraču koji je zadnje tri godine branio boje fudbalskog kluba Vlašić. Pajić je u redovima sada već bivšeg sastava bio jedan od obljih igrača, karakteriše ga velika brzina i snaga, a može da pokrije više pozicija na terenu, što je veliki bonus. Rade se najbolje oseća na poziciji krila i špica, i na tim pozicijama će verovatno i nositi zeleno-crni dres.

Pajić je za naš portal povodom transfera poručio:

- Stižem u klub iz mog rodnog mesta, tu su igrali svi Pajići, pa je red došao i na mene, da se našalimo malo. Klub počiva na drugarstvu, što je veoma retko u današnje vreme, cilj je da zajedničkim snagama sačuvamo najbitniju sporednu stav u selu, kako bi se fudbal održao i dalje. Verujem da možemo da ostvarimo dosta bolji plasman u odnosu na prošlu sezonu, i zato sam i pristao da obučem zeleno-crni dres. 

Pajić je pored ekipe Vlašić, kroz karijeru branio boje Šanca, Sloge iz Ćićevca, Grkljana, Meševa i Mudrakovca. Odluka iskusnog napadača da dođe i pomogne klubu iz svog rodnog sela je svakako za veliko poštovanje.

U narednim danima se može očekivati promocija novih pojačanja Rudara, uprava je tek počela sa aktivnostima u transfer pijaci i do početka prvenstva se očekuje dolazak proverenih fudbalera.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading