SPECIJALNI GOSTI ZA VELIKI TRENUTAK: Reprezentativci Srbije stigli na dodelu pehara! (FOTO)

Autor:

Sport

22.06.2023

20:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest za svako poštovanje!

SPECIJALNI GOSTI ZA VELIKI TRENUTAK: Reprezentativci Srbije stigli na dodelu pehara! (FOTO)

Foto: FK Budućnost Konarevo

U okviru poslednjeg kola Raške okružne lige, ekipa Budućnosti iz Konareva ugostila je sastav Borca (Vraneši), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

Republika

Tim iz Konareva je još pre par kola osigurao titulu prvaka i plasman u Šumadijsko-rašku zonu, dok je sastav Borca sa 38 osvojenih bodova bio na deobi petog mesta na tabeli.

Pred oko 100-tinak gledalaca domaći sastav je od prvog minuta krenuo silovito, na ovom meču će biti dodeljen šampionski pehar, pa su isti želeli da dobiju posle trijumfa.

Već u desetom minuti sastav Budućnosti je došao do vođstva, Stefan Ignjatović je zatresao mrežu Bugarinovića za 1:0.

Igralo se otvoreno, napadački na obe strane, što je rezultiralo velikim brojem prilika na obe strane. 

Sedam minuta pred odlazak na odmor, izjednačenje gostima doneo je Ivan Bošković, 1:1, time je i postavljen rezultat prvog dela igre.

Za vreme pauze izvršena je jedna izmena u redovima domaćina. Krenuli su gosti silovito i posle samo jednog minuta igre su vratili vođstvo na svoju stranu, mladi Kristijan Bažalac je pogodio za 2:1.

Nisu se ni tu predali gosti, igralo se ofanzivno i ubrzo se opet zatresla mreža na utakmici. Još jedan mladi igrač se upisao u strelce, ovoga puta iz redova Borca, Aleksandar Seizović je pogodio za 2:2.

Posle novog "iksa" izvršene su izmene na obe strane, u redovima domaćina su na teren ušla dva nova igrača, dok su gosti uveli jednog manje.

Odlučujući trenutak meča odigrao se u 80. minutu kada je Srđan Bižić pogodio za Budućnost, domaćin po treći put vodi na ovom meču.

Pokušali su gosti da dođu do remija u poslednjih desetak minuta, ali im to nije pošlo za nogom.

Budućnost (Konarevo) - Borac (Vraneši) 3:2 (1:1)

Budućnost: Miladinović, Bažalac (od 62' Gračanac), Lekić, Milojević, Bižić, Račić (od 61' Đorđević), Ignjatović, Vlašić, Đorić, Grujić, Milutinović (od 46' Stanišić)

Borac: Bugarinović, Seizović, Aleksić, Pavlović, Tenjović, Stevanović, Gočanin, Bošković, Marković, Čkrebo, Načić (od 68' Šerović)

Sastav Budućnost je posle ovog meča sezonu zvanično završio sa devet vezanih ligaških trijumfa, pored toga nastavljena je serija impresivnih rezultata na domaćem terenu, na kojem su tokom šampionskog puta zabeležili 12 trijumfa i samo jedan remi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading