PROVERENO SRPSKOLIGAŠKO POJAČANJE: Polet je krenuo sa jačanjem igračkog kadra za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

22.06.2023

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrač koji će se pobrinuti da odbrana bude još jača.

PROVERENO SRPSKOLIGAŠKO POJAČANJE: Polet je krenuo sa jačanjem igračkog kadra za sledeću sezonu!

Foto: FK Polet Ljubić

Povratnička sezona je "odrađena" na visokom nivou, sada uprava kluba kreće polako sa nadograđivanjem igračkog kadra za sledeću takmičarsku godinu.

Republika

Sastav Poleta iz Ljubića se posle tri godine u Zapadno-moravskoj zoni vratio u srpskoligaško društvo, u kojem je u nedavno završenom prvenstvu zauzeo petu poziciju na tabeli. Ekipa je gotovo tokom celog šampionata igrala u promenjivoj formi, zabeležen je učinak od 13 trijumfa, šest remija i 11 poraza.

Polet je ove sezone bio i učesnik Kupa Srbije, ali je u 1/16 finala poražen od člana Super lige, Radnika iz Surdulice koji je slavio u Ljubiću minimalnu pobedu.

Uprava kluba je po završetku sezone sela za pregovarački sto, prvo je dogovoren nastavak saradnje sa trenerom Zoranom Vujičićem, a zatim je u dogovoru sa njim odrađen i "filter" trenutnog igračkog kadra. Na zvaničnom profilu kluba simpatizeri su ovih dana imali prilike da vide potvrde nastavka saradnje sa pojedinim fudbalerima, a danas je objavljen i prvi dolazni transfer.

Đorđe Simić (28) će nakon godinu dana provedenih u FAP-u iz Priboja, karijeru nastavili u Srpskoj ligi Zapad, ali će od starta nove sezone nositi dres Poleta iz Ljubića. Simić je dobro poznat igrač svima koji prate srpskoligašku pozornicu, pokriva poziciju štopera i sigurno će dosta doprineti da odbrambeni bedem ispred gola bude još jači. 

Republika

Foto: FK Polet Ljubić

Đorđe Simić

Pre Priboja, stameni štoper je bio član Mačve 1929 (Bogatić), RSK-a (Rabrovo), Budućnosti iz Arilja, Slobode iz Užica, Jedinstva iz Surčina, Vršca, Radničkog iz Obrenovca, dok je prve ozbiljnije korake napravio u redovima POFK Savaciuma.

Odbrana Poleta je u nedavno završenoj sezoni kapitulirala čak 50 puta na 30 ligaških mečeva, i po tom paramteru sastav iz Ljubića ima treću "najslabiju" odbranu u ligi. Uprava kluba je sigurno uvidevši veliki broj primljenih pogodaka, želela da taj deo tima dodatno ojača, i da prvi dolazni transfer bude upravo na štoperskoj poziciji.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading