O NJEMU ĆE SE TEK PRIPOVEDATI: Šesnaestogodišnjak trese mreže kao od šale!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.05.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je rođena buduća zvezda srpskog fudbala?

O NJEMU ĆE SE TEK PRIPOVEDATI: Šesnaestogodišnjak trese mreže kao od šale!

Foto: FK Mladi radnik 1926

Vode grčevitu borbu za osptanak, ali ih to ne sprečava da priliku pruže i mladim fudbalerima koji će u godinama pred nama pokušati klub da vrate na stare staze uspeha.

 

Fudbaleri Mladog radnika 1926 iz Požarevca pokušavaju u finišu ovosezonske Srpske lige Zapad, da očuvaju status trećeligaške ekipe. U ovom momentu nalaze se u "sigurnoj zoni", ali je potpuno jasno da će se sve rešavati u poslednja dva prvenstvena kola.

Prethodnog vikenda, Mladi radnik 1926 je na svom stadionu "dr Mihailo Andrejević-Andrejka" dočekao ariljsku Budućnost i Požarevljani su ostvarili drugi najubedljiviji trijumf u sezoni 2022/23. Krajem meseca marta na požarevačkom stadionu valjevska Budućnost Krušik 2014 savladana je rezultatom 4:0, a ovoga puta sportski kolektiv iz Arilja je nešto bolje prošao, poražen je rezultatom 4:1.

Jedan od onih koji su obeležli navedeni meč, svakako je Bogdan Dimitrijević

Foto: FK Mladi radnik 1926

Bogdan Dimitrijević - buduća zvezda požarevačkog fudbala

 

Reč je o mladom šesnaesteogodišnjem fudbaleru koji je protiv Budućnosti iz Arilja zabeležio svoj premijerni nastup u seniorskom sastavu požarevačkog kluba, a debi je začinio i pogotkom.

Samo dan kasnije Dimitrijević je poneo dres omladinske ekipe Mladog radnika 1926. Mladi Požarevljani su u okviru Druge omladinske "Podunavsko-šumadijske" grupe dočekali sastav Šumadije 1934 iz Stanova, a u pobedi svoje ekipe rezultatom 4:3, Bogdan Dimitrijević je postigao sva četiri pogotka.

Poptuno je jasno da je reč o talentovanom fudbaleru o kojem će srpska sportska javnost tek čuti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading