Direktan prenos susreta 27. kola Srpske lige – grupa Istok, samo na Xtip Stream-u!

Autor:

Sport

19.05.2023

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

GFK Dubočica (Leskovac) - GFK Jagodina (subota, 20. maj, 17:00)

Republika

Svega četiri kola do kraja takmičenja u Srpskoj ligi - grupa Istok, GFK Dubočica je na prvom mestu, ali sa istim brojem bodova kao i Radnički iz Pirota, ali boljom gol razlikom. Ipak, Leskovčani će biti pod pritiskom do kraja prvenstva zbog lošijeg međusobnog skora sa Piroćancima i zato moraju da upisuju pobede do kraja, ali i da se nadaju kiksu Radničkog.

Republika

Zato je svaki meč do kraja ekstremno važan za Leskovčane, a u ovom 27. kolu dočekuju ekipu iz Jagodine koja je čvrsto u sredini tabele i čini se da je dovoljno daleko do opasne zone da bezbrižno može da privede prvenstvo kraju.

U prvom delu sezone, u Jagodini, Leskovčani su slavili pobedu od 3:2, a u prethodne dve sezone Dubočica je pobeđivala kod kuće (2:1 i 3:1), pa je i sada izraziti favorit.

 

 

U subotu, 20. maja od 17:00 časova, uživo, samo putem Xtip Stream-a na YouTube kanalu MerkurXtip-a pratite susret Srpske lige - grupa Istok, između GFK Dubočice iz Leskovca i GFK Jagodine.

Kako bi strastveni navijači mogli da začine doživljaj ovog meča, kvote su u ponudi na MerkurXtip sajtu, a uslov je da na tiketu, sa tim susretom, budu još minimalno tri događaja.

Uživajmo zajedno i slavimo sport uz MerkurXtip YouTube kanal.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading