MERKURXTIP „SA TERENA“: Ilija Pantelić najveća legenda!

Autor:

Sport

17.05.2023

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je za najnoviju epizodu MerkurXtip emisije. "Sa terena".

 

U sklopu promocije „pravog“ fudbala, MerkurXtip vam donosi emisiju kratkog formata pod nazivom „Sa terena“, koja će, putujući po Srbiji, predstavljati klubove iz nižih liga. Marko Grbić neprestano šparta Srbijom i prikazuje pravo lice „malih“ klubova koji mogu da ponesu ime i veliki zbog predanog rada i borbe sa problemima koje nosi svakodnevno funkcionisanje.

 

Iz epizode u epizodu imamo priliku da se upoznamo sa nosiocima esencije fudbalske igre u našoj zemlji, a 32. epizoda donesi priču o Fudbalskom klubu Sloboda iz Novih Kozaraca. Klub je osnovan 1947. godine i sada se takmiči u Vojvođanskoj ligi – grupa Istok, uz veoma zapažene rezultate.

Najveći uspeh je igranje u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina i još se priča o utakmici sa Bačkom iz Subotice koja je te 2010. godine odlučivala o prolazu u viši rang. Iako ovo mesto nadomak Kikinde ima svega oko 2.000 stanovnika, Sloboda ima veoma dobre uslove, stadion koji nosi ime „Ilija Pantelić“, naše fudbalske legende koji je rodom iz Novih Kozaraca.

Sve o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti kluba čućete od sportskog direktora Miroslava Đenića. Ko su najveći rivali Slobodi, kakvi su planovi kluba za narednih par sezona, ali i još neke zanimljive priče objedinili smo na jednom mestu i veoma nam je drago što možemo da vam prezentujemo jedan uzoran sportski kolektiv.

 

 

Do neke nove priče, budite sa MerkurXtip-om NA TERENU i upoznajte pravi srpski fudbal!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading