TRIJUMF JE JEDINA OPCIJA: Ekipa Bukovca pobedom protiv fenjeraša ostaje u trci za najviši plasman!

Autor:

Sport

19.05.2023

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tim iz Mramorca ima svoju matematiku po kojom bi stigao do pozicije koja daje šansu za plasman u viši rang.

TRIJUMF JE JEDINA OPCIJA: Ekipa Bukovca pobedom protiv fenjeraša ostaje u trci za najviši plasman!

Foto: FK Bukovac Mramorac

U okviru 17. kola Jaseničke opštinske lige ekipa Bukovca (Mramorac) ugostiće sastav Novog Mladog Borca (Vodice), utakmica se igra u nedelju, 21. maja od 17 časova.

Republika

Domaćin nedeljnog susreta se trenutno sa učinkom od 11 trijumfa, tri remija i dva poraza nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa samo tri boda zaostatka za liderom na tabeli. Sastav Bukovca se trenutno nalazi u seriji od sedam trijumfa i u odličnoj formi ulazi u poslednja dva kola prvenstva.

Na domaćem terenu u Mramocu ekipa je u dosadašnjem toku sezone odigrala osam mečeva i uspela je da osvoji 15 bodova. Pred svojim navijačima zabeležili su četiri trijumfa, tri "iksa" i samo jedan poraz. Jedini tim koji je uspeo da odnese ceo plen sa ovog gostovanja je aktuelni lider na tabeli, Cerovac 2013. 

Od starta prolećnog dela prvenstva Bukovac se nalazi na učinku od pet trijumfa i dva remija, i dalje ekipa ne zna za poraz ove kalendarske godine u ligi. 

Republika

Foto: FK Bukovac Mramorac

Očekuje se podrška domaćih navijača

Iz redova Bukovca su povodom nedeljnog meča izjavili:

- Očekujemo pobedu u nedelju i to ne krijemo, imamo dva kola do kraja prvenstva, prvak ide direktno, dok drugi igra baraž, mi sa nova tri boda za vikend imamo šanse da se borimo za viši rang. Pozivamo sve navijače da dođu i da bodre naš tim do cilja. 

Nasuprot igrača Bukovca u nedelju će se naći sastav mladog sportskog kolektiva iz Vodica koji je od ove sezone krenuo sa takmičenjem u opštnskom rangu. Trenutno se sa pet osvojenih bodova nalaze na poslednjem mestu na tabeli.

Ekipa Novog Mladog Borca je svoj bodovni saldo "osigurala" sa dva remija i jednim trijumfom. Bodove su podelili na otvaranju sezone u duelu sa timom Belih Orlova, kao i u 11. kolu protiv ekipe Glavaš. Dok su jedinu pobedu u aktuelnoj takmičarskoj sezoni upisali na gostovanju sastavu Selevac 1919, tada su gosti slavili minimalnim rezultatom.

Prvi duel ova dva tima završen je pobedom Bukovca na gostovanju rezultatom 4:1.

Bukovac (Mramorac) - Novi Mladi Borac (Vodice)

Nedelja, 21. maj od 17 časova

Teren u Mramorcu

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading