DERBI KOLA BEZ POBEDNIKA: Trešnjevci i Pričinoviću po bod, borba za što bolji plasman u baražu se nastavlja!

Autor:

Sport

15.05.2023

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gosti golom u poslednjim trenucima susreta osigurali podelu bodova.

DERBI KOLA BEZ POBEDNIKA: Trešnjevci i Pričinoviću po bod, borba za što bolji plasman u baražu se nastavlja!

Foto: FK Pričinović

U okviru 23. kola Međuopštinske lige Pocerina ekipa Trešnjevke iz Trbušca ugostila je sastav Pričinovića (Pocerski Pričinović), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 3:2.

Republika

Oba tima su u ovaj duel ušla sa 33 osvojena boda što je bilo dovoljno za deobu četvrte pozicije na tabeli, ovaj meč je poneo epitet derbija jer je odlučivao jednim delom o mestu u baražu.

Domaći tim je bolje otvorio utakmicu i već u petom minutu dolazi do vođstva. Đorđe Simeunović je uspeo da pošalje loptu iza leđa golmana Maleševića, 1:0 za Trešnjevku.

Samo pet minuta kasnije dosuđen je kazneni udarac sa 11 metara u korist domaćina. Loptu je namestio Gajić, ali je njegov udarac odlično pročitao čuvar mreže Pričinovića, promene rezultata nije bilo.

Do kraja prvog poluvremena viđena je blaga dominacija domaćih igrača, ali novog polaska sa centra nije bilo.

Republika

Foto: FK Trešnjevka Trbušac

Bez pobednika u derbiju kola

Konsolidovali su gosti svoje redove i već posle pet minuta igre u drugom delu stigli su do izjednačenja. Dosuđen je novi kazneni udarac, ovoga puta u korist gostiju, loptu je u mrežu golmana Tadića poslao Zoran Gajić, 1:1.

Nova promena rezultata viđena je kada je na semaforu opet upisano prezime Gajić, ali ovoga puta je to bio igrač iz redova domaćina. Miloš Gajić je postigao gol za tv špice, 2:1 za Trešnjevku. 

Kako se bližio kraj meča, mnogi su mislili da će domaći uspeti da osvoje sva tri boda, ali se onda pred gotovo poslednji sudijski zvižduk dešava nova promena rezultata.

Aleksandar Mijailović je u 94. minutu postigao drugi gol za goste, vredan jednog boda na ovom meču, 2:2.

Trešnjevka (Trbušac) - Pričinović (Pocerski Pričinović) 2:2 (1:0)

Trešnjevka: Tadić, Ajdarić, Stanković, Bogdanović, M. Gajić, Đ. Urošević, Todorović, S. Urošević (od 74' Topuzović), Marinković, D. Gajić (od 92' Dimitrić), Simeunović

Pričinović: Malešević, Mijailović, Rosić (od 46' Stevanović), Simeunović (od 46' Matić), Anđelić, Živković (od 63' Begović), Mićić, Marković, Gajić, Mijailović, Ristivojević

Ovom pobedlom bodova situacija na tabeli se za dueliste nije promenila.

U sledećem kolu Pričinović dočekuje sastav Mrovske, dok ekipa Trešnjevke gostuje ekipi Dobrava Žabar 2020.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading