"REZERVISTI" ISKORISTILI SVOJU PRILIKU: Rudar nastavlja svoj niz bez poraza!

Autor:

Sport

15.05.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrači sa manjom minutažom su na pravi način iskoristili priliku koju su dobili.

"REZERVISTI" ISKORISTILI SVOJU PRILIKU: Rudar nastavlja svoj niz bez poraza!

Foto: FK Rudar Plažane

U okviru 22. kola Međuopštinske lige Jug ekipa Rudara (Plažane) ugostila je sastav Pomoravlja iz Ostrikovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 2:0.

Republika

Sastav Rudara je i matematički osigurao šampionsku titulu, prednost od 16 bodova na pet kola pre kraja je nedostižna za prvog pratioca, dok je ekipa Pomoravlja sa 15 osvojenih bodova bila na 13. poziciji u ligi.

Kombinovani sastav Rudara je od samog starta meča preuzeo inicijativu i trener domaćih može biti zadovoljan onim što je video od igrača koji su na putu šampionske titule imali nešto slabiju minutažu.

Rudar je poveo već u 12. minutu posle kornera, odličnu loptu u kazneni prostor protivnika uputio je Borko Rakić, a najbolje se snalazi David Rajčić za vođstvo domaćina od 1:0.

 

 

Na isteku pola sata igra viđen je novi gol, opet u mreži golmana gostiju, Vladana Bogdanovića. Posle udarca Petra Miljkovića i odbitka, na loptu je natrčao Kristijan Savić i istu je poslao u mrežu, 2:0.

Samo par minuta kasnije Savić je upisao i asistenciju, odlično je uposlio Marka Miljkovića koji je gotovo sa svoje polovine istrčao do protivničkog gola i loptu je poslao u gol, 3:0.

Na startu drugog dela gostujući trener je izvršio tri izmene, uz jednu  u 31. minutu, već četiri nova igrača su nastupila u redovima Pomoravlja.

U drugom poluvremenu intenzitet meča je znatno opao, domaći igrači su "odrađivali" posao, dok su gosti pokušavali da dođu do prvog gola na meču i uspeli su u tome.

Nakon centaršuta u kaznenom prostoru domaćina najbolje se snalazi rezervista Andrija Stajić, i u 70. minutu postiže pogodak za 3:1.

Do kraja susreta promene rezultata nije bilo.

Rudar (Plažane) - Pomoravlje 1948 (Ostrikovac) 3:1 (3:0)

Rudar: Milutinović, Ognjanović (od 56' Nikodijević), Sretenović, Stanojević, Rakić, Rajčić, Savić (od 46' Radenović), Ivanović, Stevanović, M. Miljković, P. Miljković

Pomoravlje 1948: Bogdanović, Simić, MIlojković, Aleksić, Lukovac, Miljković (od 46' Jovanović), Dobrosavljević (od 46' Cvjetković), Stanković (od 31' Stajić), Radosavljević (od 46' Rakić), Stanojević, Simić

U sledećem kolu Rudar gostuje ekipi Radničkog iz Tekije, dok sastav Pomoravlja dočekuje Omladinac iz Šaludovca. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading