MINIMALNA POBEDA LIDERA PROTIV ODLIČNOG BRESTOVCA: Majstorija Milana ,,Krastija" Kraguljca vredna tri boda! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.05.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brestovljani su pružili odličan otpor lideru na tabeli.

MINIMALNA POBEDA LIDERA PROTIV ODLIČNOG BRESTOVCA: Majstorija Milana ,,Krastija" Kraguljca vredna tri boda! (VIDEO)

Foto: FK Branik Štubik

U okviru 24. kola Borske okružne lige ekipa Branika iz Štubika ugostila je sastav Brestovca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 1:0.

Republika

Sastav Branika je u ovaj meč ušao sa 60 osvojenih bodova, što je bilo dovoljno za prvo mesto na tabeli, dok je Brestovac sa skoro upola manje bodova (31) na sedmoj poziciji u ligi.

Gosti na ovaj meč nisu došli sa belom zastavom što je doprinelo do toga da vidimo jednu pravu takmičarsku utakmicu, sa dosta duela i šansi za postizanje gola.

Odmah na startu meča gosti su imali izglednu priliku da dođu do vođstva, ali istu nisu iskoristili na pravi način.

"Probudili" su se domaći fudbaleri što je dovelo do niza prilika na obe strane, posed lopte je gotovo bio izjednačen, mada se može reći da su napadi Branika bili nešto konkretniji.

Tokom prvih 45 minuta mreže su ostale mirne, glavni sudija na meču, Filip Brložanović je imao dosta posla, igrači su u svaki duel ulazili sa dosta žara što je dovelo do velikog broja prekida.

Republika

Foto: FK Branik Štubik

Teren u Štubiku

U drugom poluvremenu situacija na terenu se nije promenila, borba je bila neprestana na obe strane, kako se meč bližio kraju tako su se napadi na obe strane prekidali faulovima kako bi se "osigurala" bolja odbrana.

U 61. minutu nakon brzog napada domaćih igrača, lopta stiže do Milana Kraguljca koji je sa leve strane ivice kaznenog prostora šalje u golmanov suprotan ugao, 1:0 za Branik.

 

Stali su domaći na loptu posle vođstva, dok su gosti pokušavali da dođu do izjednačenja.

Utakmica se "zakuvala" posle prvog gola pa je sudija Brložanović u 85. minutu pokazao i po jedan crveni karton na obe strane. U drugom delu igre je čak sedam puta vadio žuti karton.

Uspeo je lider na tabeli odličnim pogotkom Kraguljca da dođe do nova tri boda i da tako nastavi seriju bez poraza koja je sada na koti 12.

Branik (Štubik) - Brestovac 1:0 (0:0)

Branik: Stojilković, M. Lazić, Ilić, Pismigić, Kraguljac (od 90' Pantić), Stojanović, Bogdanović, Davidović, Žikić, Petrović (od 82' Magoši), U. Lazić

Brestovac: Ivković, A. Olarić (od 84' Bugarinovic), Blagojević (od 93' N. Olarić), Živanović, Sokolov, Radenković, Kalinić, Dragojić, Dragomirović, Stanković, Genov

U sledećem kolu Brestovac dočekuje sastav Miloševa, dok ekipa Branika gostuje Krivelju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading