MUŠKI DUEL U PRELJINI: Tri gola, preokret domaćeg tima i čak deset žutih kartona u sudijskoj beležnici!

Autor:

Sport

16.04.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Tigrova je uspela da osvoji sva tri boda protiv Mršinaca!

MUŠKI DUEL U PRELJINI: Tri gola, preokret domaćeg tima i čak deset žutih kartona u sudijskoj beležnici!

Foto: FK Tigrovi Mija Gold Preljina

U okviru 10. kola Gradske lige Čačak koje je ujedno i prolećna premijera, ekipa Tigrova Milja Gold iz Preljine ugostila je sastav Mršinaca, prvi duel ova dva tima završen je pobedom domaćina rezultatom 3:1.

Republika

Domaćin susreta je do ovog duela sa 14 bodova držao sedmo mesto na tabeli, dok je sastav Mršinci sa sa jednim bodom više delio četvrtu poziciju sa još dva tima.

U Preljini pred oko 200 gledalaca viđena je prava takmičarska utakmica. Gosti su na ovom susretu po mnogima bili veliki favoriti, posebno što u svojim redovima imaju igrače koji su igrali zonski rang takmičenja.

U prvih 15 minuta, klasično odmeravanja snaga, igralo se borbeno i disciplinovano na obe strane.

Prvi opasniji napad viđen je u 40. minutu i iz njega je postignut i prvi gol na meču. Posle prodora po levoj strani i udarca Dejana Savićevića lopta završava iza leđa golmana Radojičića, 1:0 za Mršince.

Igrače domaćeg tima ovaj gol nije poremetio u njihovim namerama da igraju otvoreno, napadački i na gol više.

Odmah u sledećem napadu mogli su domaći do izjednačenja, ali je golman Savićević izbacio loptu u korner.

Igrao se 45. minut kada je Rade Milekić odlično pronašao Branu Kneževića kome nije bilo tešku da pošalje loptu u mrežu gostiju, 1:1.

Tokom prvog poluvremena glavnija sudija Vuk Luković je pokazao tri žuta kartona, sve javne opomene upisane su u koloni domaćeg tima.

U nastavku meča igrači Tigrova su krenuli dosta bolje ka golu protivnika, igra na polovini gostujućeg tima je bila dosta konkrentija što je ubrzo rezultiralo potpunim preokretom.

Opet je lopta preko leve strane poslata u kazneni prostor Mršinaca, tamo se najbolje ovoga puta snalazi David Ranković koji donosi prvo vođstvo Tigrovima, 2:1 u 63. minutu. 

Od tog trenutka gosti su krenuli silovito ka golu Tigrova na "sve ili ništa", i posle jednog duela u kaznenom prostoru domaćina sudija je pokazao na belu tačku.

Dobili su priliku gosta sa 11 metara da dođu do izjednačenja u 80. minutu. Filip Tubić je namestio loptu, ali je njegov udarac u desnu stranu golmana ispratio Radojičić, za veliko oduševljenje domaće publike, ostaje 2:1.

Do kraja susreta vođena je velika bitka po celom terenu, ali promene rezultata nije bilo. Intenzitet i veliku želju igrača oba tima pokazuje i broj javnih opomena kojih je na ovom meču bilo deset (odnos žutih kartona 6:4).

Tigrovi Milja Gold (Preljina) - Mršinci 2:1 (1:1)

Tigrovi Milja Gold: Radojičić, N. Krupež, D. Krupež, Topalović, Pravdić, Milikić (od 52' Stanojević), Ranković, Jevtić, Pavlović (od 85' Ćurčić), Dramićanin, Knežević (od 71' Damljanović)

Mršinci: A. Savićević, Jeremić, Slavković, Dimitrijević, S. Savićević (od 75' Grbović), Stjepanović, Petrović (od 58' Vuković), Bojović, Vasiljević, Mijatović, Tubić

Ovom pobedom ekipa Tigrova je stigla do četvrte pozicije na tabeli sa šest bodova zaostatka za liderom, dok je sastav Mršinaca spao na šesto mesto.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading