REVIJA GOLOVA I CRVENIH KARTONA: Rudar šokirao Cerovčane - Galeb u strmoglavom padu!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.04.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se crna serija ekipe iz Cerovca.

REVIJA GOLOVA I CRVENIH KARTONA: Rudar šokirao Cerovčane - Galeb u strmoglavom padu!

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Do pre samo tri prvenstvena kola, ekipa Galeba iz Cerovca smatrana je jednim od glavnih kandidata za plasman  u viši rang takmičenja, ali su poslednja ostvarenja raspršila san o Međuopštinskoj ligi Pocerina.

 

Nakon poraza od ekipe Borca BTG iz Batalage (0:1) i Zablaća (5:6), ekipa Galeba je doživela novi neupseh, ovoga puta na domaćem terenu od Rudara iz Donjeg Crniljeva.

Već na samom startu meča gosti preko Radojka Damnjanovića stižu do rezultatske prednosti, a prednost Rudara duplirao je pogotkom Ivan Tomić.

Do kraja prvog poluvremena viđena su još dva pogotka. Domaćin uspeva da smanji rezultatski deficit, da bi Damnjanović svojim drugim golom postigao i treći pogodak za goste iz Donjeg Crniljeva.

Sam finiš prvog poluvremena obeležila su i dva isključenja. Teren su prerano morali da napuste Ivan Tomić i Igor Gavrilović.

U nastavku susreta slika na terenu se nije menjala. Viđena su po dva pogotka na obe strane, čime je susret nakon "kiše golova" okončan pobedom tima iz Donjeg Crniljeva rezultatom 5:3. U redovima gostiju svoje ime na listi strelaca upisao je i mladi Ognjen Matić koji ima samo 16 godina, kao i Dejan Đurđević koji je bio strelac četvrtog gola.

Foto: FK Rudar Donje Crniljevo

Verni navijači Rudara

 

Ekipa Rudara u narednom kolu dočekuje Jedinstvo iz Male Vranjske, dok će Galeb seriju poraza pokušati da prekine u Slatini gde će se sastati sa ekipom Mladosti.

- Rezultati 12. kola Gradske lige Šabac-Pocerina:

Mladost (Svileuva) - Korman (Korman) 1:4

Galeb (Cerovac) - Rudar (Donje Crniljevo) 3:5

Zablaće (Zablaće) - Mladost (Slatina) 7:3

Bojić (Bojić) - Borac BTG (Batalage) 6:2

Jedinstvo (Mala Vranjska) - Rankovac (Nakučani) 1:2

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading