PRELEP FUDBALSKI AMBIJENT U SREMČICI: Igrači Sremčice i Barajeva ostali "dužni" prepunim tribnama! (FOTO)

Autor:

Sport

28.03.2023

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Publika je ipak na kraju ispratila učesnike aplauzom.

PRELEP FUDBALSKI AMBIJENT U SREMČICI: Igrači Sremčice i Barajeva ostali "dužni" prepunim tribnama! (FOTO)

Foto: FK Sremčica

U okviru 18. kola Beogradske zone ekipa Sremčice ugostila je sastav Barajeva, prvi duel ova dva tima igran u Barajevu završen je trijumfom domaćina rezultatom 2:0.

Republika

Domaćin utakmice je u prva dva kola prolećnog dela na svoj bodovni saldo dodao samo jedan bod, dok je ekipa Barajeva sa dve pobede upisala maksimalnih šest bodova.

Od samog starta susreta oba tima su igrala bez previše rizika, prepune tribine u Sremčici imale su priliku da gledaju jako tvrdu utakmicu.

Posle prvih 45 minuta meča sve kolone u sudijskoj belešci ostale su prazne.

Posle kraće pauze nastavljena je utakmica u istim sastavima kao i na startu, ali kako se situacija na terenu nije menjala, prve izmene je izvršio trener gostiju, Igor Marković.

U 53. minutu je na teren poslao dva sveža igrača sa ciljem da se situacija promeni i da gosti pokušaju da dođu do gola kojim bi otvorili potpuno utakmicu, ali to nije bio slučaj.

Komšijski derbi je završen bez golova, mnogobrojna publika u Sremčici je na ovoj utakmici videla svega po 2-3 šanse na obe strane, koje su golmani Jadranin i Nešić bez većih problema rešavali.

Zadnjom linijom domaćina odlično su rukovodili Bogdanović i Petković, ali i u Barajevu je taj posao odrađen besprekorno od strane Stojanova i Stakića. Napadači na obe strane su ostali dužni publici koja je na kraju ipak gromoglasnim aplauzom ispratila sve aktere put svlačionice.

Sremčica - Barajevo 0:0

Sremčica: Jadranin, Vurdelja, Vasiljević, Đerić (od 85' Kuč), Petković, Bogdanović, Mačinković, Filipović, Savić, Štulić (od 90' Jevtić), Milinković (od 69' Ćulibrk)

Barajevo: Nešić, Dardić (od 53' Milovanović), Šoškić, Milošević, Stojanov, Stakić, Matović (od 78' Stevanović), Vasić, Stojanović, Mladenović, Nikolić (od 53' Jokić)

Podela bodova učesnicima utakmice nije promenila stanje na tabeli, Sremčica je ostala u opasnoj zoni na 15. mestu, dok je ekipa Barajeva i dalje na petoj poziciji u ligi. 

Iz redova domaćeg tima su posle meča poručili:

- Našim momcima i treneru Miroslavu Šikaniću želimo da pružimo podršku u ostvarenju krajnjeg cilja zvanog opstanak, a komšijama iz Barajeva na čelu sa "Džigijem" Markovićem sve najbolje i još puno dobrih rezultata do kraja sezone. 

U sledećem kolu ekipa Barajeva dočekuje Crvenu zvezdu iz Malog Mokrog Luga, dok sastav Sremčice gostuje u Leštanu istoimenom timu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading