TRIJUMF KOJI ZNAČI KORAK VIŠE KA VRHU TABELE: Pobedom u derbiju Moravac najavio dramatičnu završnicu šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.03.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika pobeda donela je erupciju oduševljnja među pristalicama domaće ekipe.

TRIJUMF KOJI ZNAČI KORAK VIŠE KA VRHU TABELE: Pobedom u derbiju Moravac najavio dramatičnu završnicu šampionata!

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Sa velikim nestrpljenjem u Krušaru su očekivali veliki derbi u kojem su se sastale drugoplasirana i trećeplasirana ekipa Pomoravske okružne lige, a domaćin je nođen hukom prepunih tribina stigao do trijumfa kojim je na tabeli pretekao velikog rivala i najavio pohod ka liderskoj poziciji koja vodi u zonski rang srpskog klupskog fudbala.

 

Treslo se sve danas u Krušaru. Utakmica sezone je odigrana pred krcatim tribinama i ono što je i najvažnije u fudbalu, prisutna publika je uživala u predstavi koju su pružili fudbaleri dve ekipe.

Kretanje rezultata nije bilo po volji pristalicama Moravca, ali su se domaćini izdigli iz svih teškoća i pri rezultatskom deficitu uspeli da kompletan tok susreta prenesu na "svoju vodenicu", posebno nakon šokantnog početka drugog poluvremena kada je ekipa iz Glavinca načinila rezultatski preokret.

Ekipa Moravca je ostvarila prvi zadatak i sada se okreće planiranm cilju, napadu na lidersku poziciju koja je sve bliža, s obzirom da je zaostatak za aktuelnim liderom, ekipom Mladosti iz Jovca, prepolovljen.

Foto: FK Moravac 2015 Krušar

Detalj sa velikog derbija

 

- Pomoravska okružna liga, 20. kolo:

Moravac 2015 (Krušar) - Juhor (Glavinci) 3:2 (1:1)

Stadion: FK Moravac u Krušaru

Strelci za domaću ekipu: M. Marković (2) i B. Antonijević

Priliku za nove prvenstvene bodove Moravac će imati već narednog vikenda kada će gostovati u Dragocvetu istoimenoj ekipi, a svi u Krušaru se nadaju da će bodovna razlika u narednom periodu biti dostignuta i da će se u poslednjem prvenstvenom kolu u Jovcu, u direktnom duelu odlučivati o putniku u viši takmičarski rang.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading