MILOŠEVAC NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Trener Đorđević je u pobedi nad ekipom Proletera priliku pružio i dvojici mladih kadeta!

Autor:

Sport

26.03.2023

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partija najmlađih u redovima domaćina posebno raduje.

MILOŠEVAC NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Trener Đorđević je u pobedi nad ekipom Proletera priliku pružio i dvojici mladih kadeta!

Foto: FK Sloga Miloševac

Dok se u okružnim i višim rangovima uveliko kotrlja lopta za vreme takmičarskih mečeva, pojedine opštinske lige i dalje nisu startovale, pa samim tim članovi istih koriste priliku da se kroz prijateljske utakmice što bolje spreme za nastavak prvenstva. 

Republika

U Miloševcu igran je susret između Sloge i Proletera iz Male Plane.

Ekipa Sloge takmiči se u Opštinskoj ligi Velika Plana i početak prolećnog dela prvenstva dočekaće sa prve pozicije na tabeli. Prvi pratilac, sastav Omladinca iz Rakinca ima samo dva boda manje i između ova dva tima će se voditi velika bitka za poziciju koja vodi u viši rang.

Proleter iz Male Plane član je Jaseničke opštinske lige, ekipa je odlično ušla u sezonu, ali je pred kraj jesenjeg dela vezala tri poraza što ih je dosta udaljilo od samog vrha tabele. Zimsku pauzu provode na petoj poziciji sa 16 bodova, pet manje u odnosu na jesenjeg prvaka. 

Od samog starta prijateljskog susreta publika je imala priliku da u domaćim redovima vidi dva kadeta koji su odigrali čitavih 93 minuta.

Bolja igra sastava Sloge krunisana je golom u mreži Proletera. Mladi Novica Milovanović odlično je gurnuo loptu svom vršnjaku Filipu Stojadinoviću, koji je rutinski smešta u mrežu u stilu iskusnijih igrača.

Republika

Foto: FK Sloga Miloševac

Podrška je uvek tu

Drugi put na meču mreža se zatresla opet na strani gostujućeg tima. Krenula je akcija Sloge od zadnje linije, lopta je preciznim dodavanjima stigla do Stekulca koji je levom nogom opali po njoj pravo u rašlje za prednost svoje ekipe od 2:0. 

Do kraja susreta viđen je još jedan gol, ali je on ovoga puta bio na strani domaćeg tima. Koncentracija u redovima Sloge je pred kraj meča opala, što je protivnik iskoristio i postavio je konačan rezultat na 2:1.

Pobeda u prijateljskoj utakmici ostavila je gorak ukus zbog povrede stuba odbrane u redovima Sloge, Nikole Antonovića kome ovom prilikom želimo brz oporavak.

Sloga (Miloševac) - Proleter (Mala Plana) 2:1 

Napadač Sloge, Nikola Lazarević je za naš portal posle duela sa Proleterom izjavio:

- Bili smo danas jednostavno bolji protivnik, konstantno smo bili opasni po gol, držali smo konce u svojim rukama. Postigli smo dva brza gola i zasluženo smo odneli pobedu. Čestitao bih dvojici kadeta za današnju partiju, odigrali su izvanrednu utakmicu, asistencija i gol na debiju je svakako velika stvar. 

Šef stručnog štaba Sloge, Đorđević je posle meča poručio:

- Čestitao bih Proleteru na borbi i poželeo bih im sreću u nastavku prvenstva. Što se nas tiče, opasni, dobri, vredni i strpljivi, što je jako bitno nismo razočarali veliki broj navijača koji je danas pružio podršku našim momcima na terenu. Ovom prilikom bi hteo da se zahvalim svima koji su došli i podržali nas na ovom susretu.

Pripremni period se polako završava za oba tima, treneri već sada znaju kojih 11 će istrači na teren u prolećnoj premijeri.

BONUS VIDEO: 







 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading