SVE JE LAKŠE KADA U TIMU IMAŠ FUDBALSKE MAJSTORE: Trunić i Ristić plesali "Širokim potokom" - Omladinac savladao goste iz Vodica!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.03.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Serija kontrolnih mečeva je nastavljena.

SVE JE LAKŠE KADA U TIMU IMAŠ FUDBALSKE MAJSTORE: Trunić i Ristić plesali "Širokim potokom" - Omladinac savladao goste iz Vodica!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Fudbaleri Omladinca iz Rakinca trenutno se takmiče u okviru Opštinske lige Velika Plana i prethodnu jesen okončali su na drugoj poziciji sa dva boda manje u odnosu na lidera, Slogu iz Miloševca.

 

Naredni meseci pred nama doneće veliku borbu dve ekipe kada je u pitanju plasman u viši rang takmičenja, Podunavsku okružnu ligu, a kako bi što spremnije dočekali nastavak takmičenja i prvi susret protiv Bresja Superior u Velikoj Plani, ekipa iz Rakinca igra kontrolne mečeve kroz koje se brusi forma ekipe.

Do sada se ekipa Omladinca odigrala dva pripremna susreta. Prvo su se remizirali sa ekipom Zadrugara 1947 iz Tabanovca rezultatom 3:3, da bi svoj golgeterski potencijal pokazali u meču sa Crvenom zvezdom iz Miraševca koju su sa stadiona "Široki potok" ispratili sa tri lopte u mreži.

Prethodnog vikenda Omladinac je odigrao i svoj treći kontrolni susret, a protivnik je ovoga puta bila ekipa Novog Mladog borca iz Vodica.

Uslovi za igru bili su dobri, a gotovo prolećno vreme privuklo ovom meču je veliki broj ljubitelja fudbala.

 

 

Kada je reč o samoj utakmici mnogo bolja predstava prikazana je tokom drugog poluvremena iako su oba pogotka postignuta u prvih 45 minuta igre.

Još jedan povratnik u redovima ekipe Omladinca obeželio je ovu utakmicu. Posle kratke pauza na teren se vratio Milan Trunić. Radilica na sredini terena, umetnik koji sa loptom može sve što poželi. Odigrao je fenomenalno, sjajnom asistencijom i efektivnim golom obeležio svoj povratak na teren. 

Prvi pogodak postignut je nakon prekida koji je brzo izveden. Već pominjani Milan Trunić je sjajno uposlio Jovana Ristića, fudbalera sjajnog pregleda igre koji majstorski lobuje golmana gostiju i postiže pogodak vredan tv špica.

Nakon još jedne izgledne prilike koja je otišla u nepovrat, Omladinac stiže i do drugog pogotka. Loptu je u kontranapad povukao centarfor Miloš Ristić koji je blagovremeno uposlio Trunića koji se driblingom oslobodio čuvara, a zatim je usledio razantni udarac sa petnaestak metara i lopta je završila u mreži. Golman Novog Mladog borca je paradom samo ulepšao pogodak.

Foto: FK Omladinac Rakinac

Trijumf Omladinca u trećoj kontrolnoj utakmici

 

- Prijateljska utakmica:

Omladinac (Rakinac) - Novi Mladi borac (Vodice) 2:0 (2:0)

Stadion: "Široki potok", Rakinac:

Strelci: J. Ristić i M. Trunić za Omladinac

Tokom drugog poluvremena  viđena je još bolja i dinamičnija igra sa puno šansi na obe strane, ali do promene rezultata nije došlo.

Po okončanju susreta u redovima pobednika nisu krili zadovoljstvo:

- Želimo da se zahvalimo igračima na uloženom trudu da se dogovor iz svlačionice sprovede u delo na terenu. Sa svakom utakmicom nivo naše igre u svakom segmentu podižemo na viši nivo što se oseća i vidi na samom terenu. Pobeda je došla kao proizvod sprovedenog dogovora i daje nam motivaciju da probudimo još veći pobednički mentalitet i mentalnu snagu kako bismo ostvarili svoj cilj, a to je plasman u Podunavsku okružnu ligu. Zahvaljujemo se svim ljubiteljima fudbala koji dolaze da podrže našu ekipu i ulepšaju svaku našu utakmicu. Vidimo se sledeće nedelje, o protivniku i vremenu odigravanja utakmice bićete obavešteni.

Ono što posebno raduje sve u redovima Omladinca, jeste činjenica da mečevima kluba na "Širokom potoku" prisustvuje sve veći broj ljubitelja fudbala i slika koja stiže iz Rakinca podseća na neka prethodna vremena. Konekcija između igrača i navijača daje ekipi dodatni motiv i vetar u leđa koji će svakako pomoći klubu da stigne do ostvarenja cilje, plasmana u viši rang takmičenja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading