ORLOVI POTOPLJENI U ŠIROKOM POTOKU: Omladinac nastavlja sa odličnim partijama u pripremnom periodu!

Autor:

Sport

21.03.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se početak prolećnog dela prvenstva i u opštinskom rangu.

ORLOVI POTOPLJENI U ŠIROKOM POTOKU: Omladinac nastavlja sa odličnim partijama u pripremnom periodu!

Foto: FK Omladinac Rakinac

Ekipe opšitnskih liga još uvek ne igraju takmičarske mečeve, pa i dalje imaju vremena za prijateljske provere kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva. Na stadionu Široki Potok u Rakincu snage su odmerili igrači Omladinca, člana OL Velika Plana i Belih Orlova koji se takmiče u Jaseničkoj OL.

Republika

Velika borba viđena je na sredini terena, prvi do gola stigli su igrači domaćeg tima. Posle duplog pasa Ristića i Trunića, ovaj drugi je poslao loptu iza odbrane Orlova, akciju je ispratio Stefan Petković koji je ubacio loptu iza leđa protivničkog golmana, 1:0 za Omladinac.

To je ujedno bio i rezultat prvih 45 minuta prijateljskog meča.

Sa istim tempom igre nastavilo se i posle desetominutne pauze, smenjivale su se prilike na obe strane, ali su golmani bili na visini zadatka.

Republika

Foto: FK Omladinac Rakinac

Detalji sa meča

Posle velike prilike pred golom domaćina, lopta je promenila posed, brzi igrači Omladinca uspeli su da kroz nekoliko trenutaka stignu do ivice kaznenog prostora protivnika, gde je igrač odbrane Orlova napravio faul.

Loptu je na nekih 17 metara od gola namestio Milan Trunić i odlično izvedenim udarcem za TV špice duplirao je prednost svog tima, 2:0.

Do kraja meča gosti su uspeli da iskoriste jednu od prilika na protivničkoj polovini i da tako ublaže poraz, 2:1. 

Stručni štab Omladinca je posle meča u zajedničkoj izjavi za naš portal poručio:

- Ovo je naša četvrta kontrolna utakmica, trenutno smo na učinku od tri pobede i jedan remi, uz gol razliku 10:4. Gotovo da smo sve dogovore i taktičke zamisli pred svaki meč uspešno realizovali, što nas u velikoj meri raduje i daje nam dodatnu snagu i motivaciju da nastavimo sa radom. Isprobali smo više kombinacija što se tiče sastava kako bi izabrali najbolju i kako bi što spremniji dočekali početak prolećnog dela prvenstva. Zahvaljujemo se svim ljubiteljima fudbala koji dolaze da podrže našu ekipu. 

Omladinac (Rakinac) - Beli Orlovi (Pridvorice) 2:1 (1:0)

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading