HAJDUK NA SVOM TERENU NIŽE SAMO POBEDE: Može li ekipa Crvenke da prekine taj niz i da unese neizvesnost u bitku za prvo mesto!?

Autor:

Sport

22.03.2023

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oba tima se nalaze u odličnoj prolećenoj formi!

HAJDUK NA SVOM TERENU NIŽE SAMO POBEDE: Može li ekipa Crvenke da prekine taj niz i da unese neizvesnost u bitku za prvo mesto!?

Foto: FK Crvenka

U okviru 19. kola PFL-a Sombor u Staparu očekuje nas derbi prve i druge ekipe na tabeli. Hajduk će ugostiti sastav Crvenke, duel ova dva tima u prvom delu sezone završen je nerešenim rezultatom, 2:2.

Republika

Usled nešto slabijeg početka prvenstva ekipe Rusin, sa kojom je sastav iz Stapara delio prvo mesto za vreme zimske pauze, Hajduk je uspeo da napravi čak sedam bodova prednosti u odnosu na prve pratioce, Crvenku i tim iz Ruskog Krstura

Nekadašnji član Vojvođanske lige Sever već dve sezone takmiči se u područnom rangu. Prolećni deo prvenstva prija igračima Crvenke, u uvoda tri kola su sa učinkom od dve pobede i jedne podele bodova stigli do drugog mesta na tabeli. Ako se na ovaj niz doda i period iz jesenjeg dela onda je ekipa već šest mečeva bez poraza. 

Svi porazi ove sezone sastava iz Crvenke zabeležni su na gostujućim terenima, sada je ekipa u odličnoj formi i na gostovanju lideru idu bez bele zastave.

Iz kluba su kratko povodom meča poručili:

- Imamo najveća moguća očekivanja od predstojećeg duela, verujemo da možemo da uzmemo tri boda na gostovanju lideru. Meč će sigurno biti tvrd, verovatno i ne toliko lep za gledanje zbog same situacije na tabeli, ali se nadamo da će proći bez problema. Ovim putem bi hteli da apelujemo na naše navijače da navijaju fer i korektno i da budu naš 12. igrač.

Od starta prolećnog dela prvenstva, Hajduk se nalazi u najboljoj formi od svih ekipa u ligi. Tri vezana trijumfa i nešto slabiji rezultati prvih pratioca stvorili su situaciju da već sada sastav iz Stapara ima solidnu bodovnu prednost. Predstojećeg vikenda ih očekuje verovatno najjači ispit od nastavka šampionata. 

Ekipa Hajduka na svom terenu ove sezone u devete mečeva ima isto toliko pobeda, pa će duel sa Crvenkom imati i po tom pitanju veliki značaj.

Hajduk (Stapar) - Crvenka

Nedelja, 26. mart od 15 časova

Stadion u Staparu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nik

22.03.2023 13:36

Pa zato sto namestaju svaku utakmicu tj njihov gazda Zavišin inace iz FSS neki funkcioner necega,kontroliše sve sudije u ligi u kojoj se Stapar takmiči. Slika i prilika Srpskog fudbala.