U LEŠNICI JE OKRENUT NOVI LIST: Sve klupske strukture usmerene su ka ostvarenju primarnog cilja - Borac ostaje Zonaš!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2023

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da se na test stavi sve ono što je učinjeno tokom zimske pauze.

U LEŠNICI JE OKRENUT NOVI LIST: Sve klupske strukture usmerene su ka ostvarenju primarnog cilja - Borac ostaje Zonaš!

Foto: FK Borac Lešnica

Puna četiri meseca protekla su od kako je ekipa Borca iz Lešnice odigrala svoj poslednji prvenstveni meč. Tog 12. novembra prethodne godine Borac je na gostovanju u Mionici remizirao sa ekipom Ribnice 1:1, a od tog momenta mnogo toga u klubu je promenjeno.

 

Ekipa iz Lešnice prvi deo šampionata u okviru Zone Kolubarsko-mačvanske okončala je na 11. poziciji sa skorom od tri pobede, pet remija i isto toliko poraza i u nastavku takmičenja predstoji im borba za osptanak. 

Navedenim ostvarenjem niko u klubu nije bio zadovoljan, pa je tokom zimske pauze došlo do promene šefa stručnog štaba. Rukovodeću palicu preuzeo je Igor Đurković koji je u fudbalskim krugovima poznat pod nadimkom "Čvrga". Pored njega igrački roster je pojačan nekolicinom fudbalera. Glišić i Đorđević su stigli iz ekipe Rađevca iz Krupnja, iz Radničkog Klupci pristigli su Marković i Stojanović. Novajlije na golmanskoj poziciji su Samardžić i Stojčević, a u redove kluba iz Lešnice vratio se i Momčilo Jovanović. Tu su i Mičić, Drezgić i Knežević, a svakako najveće pojačanje predstavlja doskorašnji prvotimac Loznice, Goran Matić.

Foto: FK Borac Lešnica

Novi strateg Borca - Igor Đurković

 

Borac je zimske pripreme odradio na svom terenu, a jedan deo je odrađen i u hali. Ukupno je odigrano šest mečeva tokom kojih su gotovo svi igrači dobijai priliku da pokažu svoj kvalitet.

S obzirom da će nakon aktuelne sezone tri ekipe napustiti ovaj rang takmičenja plus onoliko ekipa koliko se vrati iz Srpske lige Zapad, cilj svih u klubu jeste da se što pre obezbedi opstanak u znskom rangu takmičenja,a svi u klubu veruju da po kvalitetu svakako zaslužuju da i naredne sezone budu deo Zone Kolubarsko-mačvanske.

Kada je reč o nastavku takmičenje, Borac će u prolećnoj premijeri na svom stadionu u Lešnici dočekati OFK Divce. Prvi ovosezonski meč dve ekipe okončan je podelom bodova rezultatom 2:2.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading