OSOKOLJENI SERIJOM TRIJUMFA OČEKUJU GENERALNU PROBU: Gorušica u Vrdilu brusi formu za nastavak sezone!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2023

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremni period privodi se kraju.

OSOKOLJENI SERIJOM TRIJUMFA OČEKUJU GENERALNU PROBU: Gorušica u Vrdilu brusi formu za nastavak sezone!

Foto: FK Gorušica Viča

Zimske pripreme privode se kraju i klubovi već od predstojećeg ponedeljka ulaze u takmičarski ritam, a ovog vikenda na programu su generalne probe pred start borbe za bodove.

 

U poslednjoj kontrolnoj utakmici uoči nastavka šampionata ekipa Mladosti iz Vrdila predvođena iskusnim fudbalerima koji su tokom svojih karijera branili i boje klubova u višim rangovima takmičenja, dočekuje ekipu Gorušice iz Viče.

Sastav iz Vrdila je tokom prethodne jeseni u okviru Raške okružne lige ostvarila skor od sedam pobeda, tri remija i isto toliko poraza i sa 24 osovjena boda zauzima treću poziciju na tabeli, ali činjenica da lider ovog ranga takmičenja, ekipa Ibra iz Mataruške Banje ima svega bod više, jasno ukazuje da će se do kraja takmičenja voditi velika borba za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Šumadijsko-rašku.

Sa druge strane ekipa Gorušice iz Viče u okviru Moravičke okružne lige - grupa Jug, prvi deo šampionata okončala je na šestoj poziciji sa 21 bodom, ali s obzirom da na kraju sezone 2022/23 čak četiri kluba napuštaju ovaj rang takmičenja, jasno je da im predstoji grčevita borba za opstanak.

- Pripremna utakmica:

Mladost (Vrdila) - Gorušica (Viča)

Igralište: FK Mladost, Vrdila

Datum: 12. mart 2023. godine

Početak: 14 časova

Foto: FK Gorušica Viča

Navikli na uspehe

 

Sa puno optimizma ekipa Gorušice stiže u Vrdilo s obzirom da su vezali tri uzastopna trijumfa u pripremnom periodu i predstojeći meč biće dobra prilika za poslednje brušenje forme pred prvenstveni susret protiv Dragačeva koje je na programu narednog vikenda.

Kada je reč o ekipi Mladosti, oni će u prvom prolećnom kolu dočekati Rudar iz Baljevca,

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading