PO UGLEDU NA VELIKANA SA OLD TRAFORDA: Novobeogradski Kelti kao Mančester junajted!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.03.2023

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremena za popravni više nema.

PO UGLEDU NA VELIKANA SA OLD TRAFORDA: Novobeogradski Kelti kao Mančester junajted!

Foto: FK Kelti

Nakon puna četiri meseca, predstojećeg vikenda startuje prolećni deo takmičenja u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa B".

 

Zimske pripreme klubova su okončane, a samim tim i kontrolni mečevi u kojima su klubovi brusili formu za start borbe za bodove, a među zanimljivijim susretima koji su odigrani prethodni dana svakako je i duel na stadionu u Vojvođanskoj ulici gde je domaća Bežanija ugostila novobeogradske Kelte i ostvarila ubedljiv trijumf rezultatom 7:0.

Međutim, navedeni rezultatski sunovrat nije negativno uticao na moral Kelta koji su svoje ostvarenje kraj Bežanijske crkve uporedili, ni manje, ni više, nego sa rezultatom koji je Mančester junajted zabeležio u poslednjem odigranom kolu engleske Premijer lige.

Naime, "crveni đavoli" su u 26. kolu elitnog ranga engleskog fudbala gostovali u velikom derbiju na "Enfildu" u Liverpulu i ostvarili su rezultat koji će svakako biti upisan u analima oba kluba. Ekipa Liverpula je sa po dva pogotka Gakpa, Nunjeza i Salaha i jednim golom Firmina slavila rezultatom 7:0, što se u rezultatskom smislu zaista može uporediti sa ostvarenjem novobeogradskog kluba.

S obzirom da Kelti veliku pažnju poklanjaju svom marketingu i interakciji kluba sa navijačima putem društveinh mreža, oni su na Instagramu iskoristili ostvarenje dva kluba kako bi se sa punim pravom uporedili sa slavnim klubom sa "Old Traforda".

 

Šalu na stranu, pred fudbalerima Kelta je već u subotu 11. marta prvi prolećni izazov u sezoni 2022/23. Oni će u borbu za bodove krenuti iz Zemuna gde će se sastati sa ekipom Zmaj Novi grad.

Parovi 14. kola Međuopštinske lige Beograd - "grupa B":

Mladi proleter (Beograd) - Bravo (Kotež)

Palilulac (Beograd) - Resnik (Resnik)

OFK Lug 2020 (Lug) - OFK Crvenka (Borča)

Rakovica (Beograd) - Sveti Stefan (Slanci)

Zmaj Novi grad (Zemun) - Kelti (Novi Beograd)

PKB Kovilovo (Kovilovo) - Avala 1939 (Beli Potok)

Lepušnica (Glogonjski rit) - slobodan

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading