ZAJEDNIČKI DO NOVOG IZNENAĐENJA: Nakon senzacije u polufinalu, Stari drugari odlaze u Mionicu po kup trofej - protivnik je najteži mogući!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2023

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došlo je vreme da se i prvi ovosezonski trofej prigrabi.

ZAJEDNIČKI DO NOVOG IZNENAĐENJA: Nakon senzacije u polufinalu, Stari drugari odlaze u Mionicu po kup trofej - protivnik je najteži mogući!

Foto: FK Stari Drugari

U nedelju 12. marta sa početkom od 13 časova na stadionu Fudbalskog kluba Ribnica u Mionici odrigraće se finalni susret Kupa Fudbalskog saveza okruga Ljig i Mionica.

 

Prethodne nedelje (5. mart), ekipa Stari drugari iz Ljiga koja se u aktuelnoj sezoni takmiči u okviru Međuopštinske lige Kolubara - grupa Zapad, načinila je prvorazrednu senzaciju eliminisavši u polufinalu tim koji se takmiči u višem rangu takmičenja, Kolubarskoj okružnoj ligi. Ekipa iz Ljiga je tokom navedenog susreta, pogotkom Dejanovića savladala ekipu Toplice u Donjoj Toplici minimalim rezultatom 1:0 čime je obezbeđen i plasman u finale i borbu za trofej.

Foto: FK Stari Drugari

Polufinalna senzacija

 

U finalnom susretu ovogodinjeg Kupa FSO Ljig-Mionica ekipa Stari drugari sastaće se sa ekipom Ribnice iz Mionice koja se takmiči u dva ranga višem takmičenju, Zoni Kolubarsko-mačvanskoj, ali im u aktuelnoj sezoni "ne cvetaju ruže" s obzirom da su trenutno poslednjeplasirani na tabeli četvrtog ranga srpskog klupskog fudbala.

- Finale Kupa FSO Ljig-Mionica

Rabnica (Mionica) - Stari drugari (Ljig)

Stadion: FK Ribnica, Mionica

Datum: 12. mart 2023. godine

Početak: 13 časova

I pored svega navedenog, jasno je da je mionička ekipa favorit u predstojećem duelu, ali kako ističu u ekipi iz Ljiga, jedna senzacija se dogodila, pa zašto ne bi i nova i da trofej osvajača kup takmičenja stigne u Ljig.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading