VAŽNO OBAVEŠTENJE: "Baba marta" je pokazala zube - utakmica je odložena!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vremenske neprilike ponovo utiču na fudbal

VAŽNO OBAVEŠTENJE: "Baba marta" je pokazala zube - utakmica je odložena!

Foto: FK Zlatibor

Pre desetak dana dva susreta Prve lige Srbije morala su da budu otkazana usled vremenskih uslova, a "baba marta" je i ovog vikenda pokazala da može biti jača od fudbala.

 

U susretu 23. kola prvoligaškog karavana, na stadionu "Švajcarija" u Čajetini, u direktnoj borbi za osptanak, meč su trebale u subotu 11. marta da odigraju ekipe domaćeg Zlatibora i novobeogradskog Radničkog.

Međutim, usled snežnih padavina koje su zahvatile ovaj deo Srbije, navedeni meč je morao da bude otkazan, a tim povodom povodom, putem obaveštenja, jvnosti su se obratili i organizatori takmičenja:

- Usled otežavajućih vremenskih uslova na Zlatiboru, meč 23. kola Prve lige Srbije između FK Zlatibor i FK Radnički Novi Beograd je odložen i biće odigran u novom terminu. Navedeni susret će biti odigran 24 časa nakon prvobitno planiranog termina i to u nedelju 12. marta 2023. godine sa početkom od 14 časova - stoji na zvaničnoj Instagram stranici Prve lige Srbije.

Foto: FK Zlatibor

Utakmica na "Švajcariji" se prolongira na 24 časa

 

Da podsetimo, ekipa Zlatibora se trenuno nalazi na poslednjoj poziciji prvoligaškog karavana sa 15 osvojenih bodova, dok su "novobeogradski majstori" trenutno trinaestoplasirani sa devet bodova više na svom kontu.

Prvi ovosezonski duel dve ekipe pripao je fudbalerima Radničkog koji su minimalno slavili rezultatom 1:0.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading