OVO JE VREME ROMANTIKE: Na krilima nekadašnjih reprezentativaca OFK Beograd nadleteo i Carevu ćupriju! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2023

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi sjaj ekipe sa stare Karaburme.

OVO JE VREME ROMANTIKE: Na krilima nekadašnjih reprezentativaca OFK Beograd nadleteo i Carevu ćupriju! (FOTO GALERIJA)

Foto: OFK Beograd

Klupska prestrojavanja koja su učinjena tokom zimske pauze, na startu prolećnog dela šampionata daju pozitivne rezultate.

 

Fudbaleri OFK Beograda nakon trijumfa nad dobanovačkom Budućnosti (3:1) na prolećnoj premijeri beogradske grupe srpskoligaškog karavana i u drugom susretu nastavka šampionata koji je odigran na gostujućem terenu, ostvarili su trijumf.

Ovoga puta "romantičari" su na Carevoj ćupriji savladali ekipu BASK TEK-a rezultatom 2:1, a pitanje pobednika rešeno je nakon uvodnih 20 minuta meča.

Akcija dvojice nekadašnjih fudbalera Crvene zvezde u 6. minutu susreta krunisana je prvim pogotkom. Centrirao je Filip Kasalica, a Andrija Kaluđerović je bio najspretniji u šesnaestercu domaćina i iz okreta smestio loptu iza leđa golmana Kneževića.

Filip Kasalica je bio asistent i u 20. minutu meča. Ovoga puta je blagovremeno uposlio Milana Smiljanića koji je samo prebacio domaćeg golmana i lopta se po drugi put našla u mreži.

 

U nastavku susreta uglavnom se igralo između dva šesnaesterca, a nešto izglednije prilike imala je domaća ekipa, ali do promene rezultata nije došlo.

Rezultatsku neizvesnost doneo je Šalipur koji je u 82. minutu razantni, udarcem sa oko 25 metara pogodio sam levi rogalj Stankovićevog gola.

Finiš susreta nije doneo promenu rezultata i bodovi su sa Careve ćuprije otišli put Omladinskog stadiona.

BASK TEK - OFK Beograd 1:2 (0:2)

Stadion: FK BASK TEK na Carevoj ćupriji

Gledalaca: 250

Sudija: Dušan Vićentijević

Strelci: Šalipur 82`; Kaluđerović 6`, Smiljanić 20`

Žuti karton: Šalipur (BASK TEK)

BASK TEK: Knežević, Bjelanović (Stupar), Karišik, Jovanović (Radovanović), Andić, Gavrilović (Stojanović), Pavlović (Bibić), Šalipur, Đokić, Radlovački (Novitović), Lukić.

OFK Beograd: Stanković, Mimović, Marinković, Gojković, Plavšić (Mićić), Smiljanić, Stojanović (Stojančić), Kaluđerović (Kudrić), Kasalica (Čermelj), Bajić (Todorović), Đermanović.

Nakon dva uvodna trijumfa na startu nastavka šampionata, puleni trenera Sime Krunića predstojećeg vikenda odigraće prvi prolećni susret na svom terenu. Na Omladinski stadion stiže ekipa beogradskog Sinđelića u jdnom od derbija 18. runde Srpske lige Beograd.

Fudbalere BASK TEK-a u narednom kolu očekuje gostovanje u Dobanovcima ekipi Budućnosti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading