UZ DOBRU IGRU, BORBENOST I PODRŠKU NAVIJAČA MOŽEMO STIĆI DO BODOVA: Majdevo-Kupci imaju jasan cilj na otvaranju prolećnog dela šampionata!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.03.2023

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Bubamara" će se konačno zakotrljati i u zonskom fudbalskom rangu.

UZ DOBRU IGRU, BORBENOST I PODRŠKU NAVIJAČA MOŽEMO STIĆI DO BODOVA: Majdevo-Kupci imaju jasan cilj na otvaranju prolećnog dela šampionata!

Foto: FK Majdevo-Kupci

Nakon više od tri i po meseca kreće i prolečna borba za bodove u okviru Zone Zapad koja će zasigurno pored dobrog fudbala doneti i veliku neizvesnost i kada je u pitanju borba za lidersku poziciju i plasman u viši rang takmičenja, ali i opstanak u četvrtom rangu srpskog klupskog fudbala.

 

Već u prolećnoj premijeri u Velikim Kupcima odigraće se jedan od derbija 16. kola zapadne grupe zonskog fudbala u kojem će ekipa Majdevo-Kupci dočekati goste iz Rekovca, ekipu Levača.

Majdevo-Kupci u nastavak šampionata ulaze sa šeste pozicije i s obzirom da su tokom prvog dela takmičenja ostvarili zalihu od 24 boda, za očekivati je da tokom prolećnog dela šampionata neće imati problema kada je opstanak u pitanju, ali sa druge strane teško je očekivati da u ovom momentu ekipa može da se uključi u borbu za vrh tabele pošo su timovi iz Ćuprije i Resavice već sada daleko odmakli.

Sa druge strane ekipa Levača iz Rekovca prethodnu jesen okončala je sa skorom od pet pobeda, tri remija i sedam poraza i u ovom momentu sa 18 bodova zauzima dvanaestu poziciju na tabeli.

Uoči predstojećeg susreta fudbaler domaće ekipe Nemanja Pavlović je izjavio:

- Očekuje je nas težak i zahtevan meč. Ekipa Levača je u donjem delu tabele, ali ne smemo ih nikako potceniti. Uz našu dobru igru, borbenost i podršku vernih navijača mislim da možemo doći do tri boda koja će nam značiti za nastavak prvenstva.

Foto: FK Majdevo-Kupci

Sledi borba za prve prolećne bodove

 

- Zona Zapad, 16. kolo:

Majdevo-Kupci (Majdevo) - Levač (Rekovac)

Stadion: Igralište u Velikim Kupcima

Datum: 12. mart 2023. godine

Početak: 15 časova

- Parozi 16. kola Zone Zapad:

OFK Lugomir (Rakitovo) - Jedinstvo 1936 (Kruševac)

Kušiljevo (Kušiljevo) - Orlovi (Jasenovo)

Jedinstvo (Mijatovac) - Blagotin (Poljna)

Župa (Aleksandrovac) - Sloga (Despotovac)

Vinogradar (Zleginje) - Trstenik PPT (Trstenik)

Rembas (Resavica) - Mladi borac (Sedlare)

Majdovo-Kupci (Majdevo) - Levač (Rekovac)

Morava 1918 (Ćuprija) - Juhor (Obrež)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading