OŽIVELO JE I U GLIBOVCU: Glavaš započeo pripreme za nastavak sezone! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

04.03.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačno se "bubamara" zakotrljala i u Glibovcu.

OŽIVELO JE I U GLIBOVCU: Glavaš započeo pripreme za nastavak sezone! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Glavaš Glibovac

Fudbalski klub Glavaš iz Glibovca osnovan je 2005. godine, a u poslednjih deceniju i po takmiči se u okviru opštinskog i okružnog fudbalskog ranga.

 

U sezoni 2021/22 kao četrnaestoplasirana ekipa Podunavske okružne lige, morali su da se vrate u niži rang takmičenja, Jaseničku opštinsku ligu u kojoj su prethodne jeseni u devet prvenstvenih susreta ostvarili skor od četiri pobede, jednog remija i četiri poraza i sa 13 bodova na kontu nalaze se na šestoj poziciji sa osam bodova manje u odnosu na lidera ovog ranga takmičenja, ekipu Budućnosti 1948 iz Ratara.

Nakon puna četiri meseca, poslednji prvenstveni susret ekipa Glavaša je odigrala 6. novembra prethodne godine u Pridvoricama protiv Belog Orla (1:1), trener Nikola Simić je danas, subota 4. mart, izvršio prozivku igrača, a zatim je ekipa odradila i prvi zajednički trening u 2023. godini.

 

Do starta prolećnog dela šampionata ostalo je oko mesec dana. Prvi takmičarski susret u okviru Jaseničke opštinske lige u 2023. godini biće odigran početkom meseca aprila, a kako je istaknuto u klubu do tada će klub odigrati i nekolicinu kontrolnih mečeva o kojima će javnost blagovremeno biti informisana.

U prvom kolu nastavka šampionata Glavaš će gostovati u Ratarima gde će se sastati sa liderom, ekipom Budućnosti 1948.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading