TAČNO U PODNE: Veliki okršaj pokraj beogradskog mora - duel nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel protivnika koji garantuju fantastičnu fudbalsku predstavu.

TAČNO U PODNE: Veliki okršaj pokraj beogradskog mora - duel nakon kojeg će mnogo toga biti jasnije!

Foto: OFK Beograd

Ostvarenja tokom prethodne jeseni bila su im potpuno različita, a shodno tome i u nastavak šampionata ulaze sa potpuno drugačijim ambicijama. 

 

I dok jedni maštaju o istorijskom ostvarenju i plasmanu u elitni rang srpskog klupskog fudbala, drugi se nadaju da neće biti primorani da se nađu u takmičenju u kojem nisu bili četiri decenije.

Na igralištu Fudbalskog saveza Beograda na Adi Ciganliji u subotu 4. februara sa početkom od 12 časova sastaće se novobeogradski IMT i ekipa Rada sa Banjice.

Foto: FK IMT

Fudbalski spektakl na Adi

 

Prvi deo šampionata Novobeograđani su okončali na liderskoj poziciji ostvarivši skor od 13 pobeda, četiri remija i dva poraza i u nastavak takmičenja ulaze sa šest bodova prednosti u odnosu na prve pratioce ekipe RFK Grafičara i pančevačkog Železničara.

Sa druge strane ekipa sa stadiona "Kralj Petar I" u 19 prvenstvenih mečeva ostvarila je svega tri trijumfa i sa samo 16 osvojenih bodova u prolećne borbe ulazi sa pretposlednje 15. pozicije i sledi im veliak borba za očuvanje prvoligaškog statusa.

 

 

Kada je reč o prvenstvenom susretu dve ekipe, Rad i IMT su se sastali u okviru 12. prvenstvenog kola na stadionu na Banjici. tog 2. oktobra "traktoristi" su slavili na stadionu "Kralj Petar I" rezultatom 3:2 (2:0), a u strelce su se upisali Dejan Vidić (8.), Miloš Luković (24.) i Uroš Ćosić (87.) za IMT, dok su za ekipu Rada strelci bili Miroslav Marković (44.) i Bogdan Mandić (76.).

Nakon predstojećeh pripremnog susreta, novi prvenstveni duel dve ekipe biće odigran na stadionu u Vojvođanskoj ulici u okviru 27. kola Prve lige Srbije koje je na programu 1. aprila.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading