VREME JE DA SE MOTORI UPALE: Bačkopalančani kreću sa pripremama - klub je mnogo toga uradio tokom tromesečne pauze! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

03.02.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zimska pauza, smatraju mnogi, bila je preduga.

VREME JE DA SE MOTORI UPALE: Bačkopalančani kreću sa pripremama - klub je mnogo toga uradio tokom tromesečne pauze! (VIDEO)

Foto: OFK Stari grad

Došlo je vreme da ekipa iz Bačke Pačanke započne sa pripremama za nastavak sezone.

 

Prvi deo takmičenja u okviru Opštinske lige Bačka Palanka, fudbaleri OFK Stari grad okončali su na osmoj poziciji sa skorom od pet pobeda, jednog remija i šest poraza i teško se može očekivati da tokom predstojećeg proleća mogu nadoknaditi bodovni zaostatak i uključiti se u borbu za viši rang, Područnu fudbalsku ligu Sombor.

Pripreme za nastavak sezone ekipa će započeti u subotu 4. februara. Sa početkom od 15 časova biće obavljena prozivka, a zatim će ekipa odraditi i prvi trening pred nastavak takmičenja.

Interesantno je napomenuti da će ekipa OFK Stari grad već u nedelju 5. februara odigrati i prvi kontrolni susret. Sa početkom od 13 časova na igralištu u Bačkoj Palanci, protivnik je Borac 46 iz Obrovca koji se takmiči u višem rangu PFL Sombor i kojem tokom prolečnog dela šampionata predstoji borba za opstanak u ovom rangu takmičenja.

 

 

Tokom zimske pauze za rukovodstvo kluba nije bilo odmora. Neprestano se radilo na poboljšanju uslova za takmičenja, kao i na formiranju ekipe koja je u prethodnom periodu podmlađena igračima iz omladinskog pogona, ali i nadopunjena sa nekoliko iskusnijih fudbalera koji će pojačati konkurenciju u timu.

U proenoj premijeri ekipa OFK Starog grada sastaje se 12. marta sa ekipom Krivanje, a susret će biti odigran na igralištu u Selenči.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading