TIŠMA JE POGODIO SA ANGAŽOVANJEM TRENERA: Bulajin poziv se ne odbija, dva nova igrača stigla su u Posavac!

Autor:

Sport

02.02.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boljevčani će na proleće imati rekonstruisan i po do sada viđenom jako moćan sastav.

TIŠMA JE POGODIO SA ANGAŽOVANJEM TRENERA: Bulajin poziv se ne odbija, dva nova igrača stigla su u Posavac!

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Devetoplasirani tim Prve beogradske lige (grupa A) je u prethodnom periodu izvršio ogromne promene u igračkom kadru.

Republika

Za trenera prvog tima postavljen je provereni stručnjak sa beogradskih terena, Duško Bulaja. On je po svom ukusu krenuo sa sklapanjem tima i za sada je igrački kadar ojačao sa čak 12 novih imena. Bulaja računa i na šestoricu starih igrača koje je zatekao kada je seo na klupu tima.

Pod trenerskom palicom Duška je do sada bilo 18 igrača, a od danas taj broj je pojačan sa dva nova imena. 

Miloš Vračarević je trinaesti novajlija od kada je Bulaja seo na klupu Posavca. U karijeri je nosio dres Rabe, Omladinca (Veliko Polje) i Budučnosti Zvečka iz koje i dolazi u redove Boljevčana. Vračević igra na poziciji zadnjeg veznog, radi se o iskusnim vezisti koji će zaoštriti konkurenciju u veznom redu.

Pavlović Uroš (21) će takođe nositi dres Posavca u nastavku prvenstva. Pavlović je momak o kome se dosta pričalo prethodnio godina, igra u veznom redu. Nastupao je za Omladinac (Novi Banovci), Dunav (Stari Banovci), BSK Batajnicu, Komgrap i Napredak (Popinci) odakle dolazi u redove Posavca. 

Republika

Foto: FK Posavac Tišma Boljevci

Uroš Pavlović

Nema sumnje, očekuje se da ovaj dvojac donese treneru Bulaji baš ono što je nedostajalo. Vračarević iskustvo u veznom redu i kreaciju, a mladi Pavlović ubojitost po bokovima u navali gde se već nalaze Deronjić, Tadić, Alimović i mlađani Kačarević. Odličan posao radi uprava Boljevčana, a trenersko ime Bulaja je izgleda pravi magnet za veoma talentovane i kvalitetne igrače, naručito sa opštine Surčin. 

Po informacijama iz kluba, radi se na pregovorima sa još jednim igračem koji bi trebao da ojača konkurenciju u zadnjoj liniji tima. Predsednik Tišma je zadovoljan kako ekipa izgleda, kao i angažovanjem na treninzima koji su već krenuli. Ekipa želi da se što bolje pripremi za nastavak sezone i da se napravi proboj ka gornjem delu tabele. 

BONUS VIDEO: 

 


 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading