ROMANTIKA SE VRAĆA U MODU: Posle Kaluđera stigao je i bivši kapiten Crvene zvezde u OFK!

Autor:

Sport

02.02.2023

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa sa Karaburme predstavila novo zvučno pojačanje u igračkom kadru.

ROMANTIKA SE VRAĆA U MODU: Posle Kaluđera stigao je i bivši kapiten Crvene zvezde u OFK!

Foto: OFK Beograd

Trenutni član Srpske lige Beograd trpi velike promene u pauzi između dva dela sezone.

Republika

Posle novih lica u samom vrhu strukture kluba, kao i promocije Simo Krunića za šefa stručnog štaba, ekipa sa Karaburme krenula je sa jačanjem igračkog kadra. 

Uprava kluba je dosta aktivna u zimskom prelaznom roku, već su predstavljena nekoliko novih lica u igračkom kadru. Od "zvučnijih" pojačanja tu su Milan Lola Smiljanić i Andrija Kaluđerović. Njima se danas priključio i Filip Kasalica (34). 

 

 

Kasalica dolazi iz redova Grafičara u kojem je nastupao zajedno sa Kaluđerovićem. Kroz karijeru je igrao za veliki broj klubova u zemlji i inostranstvu. Dres OFK Beograda nosio je u mlađim kategorijama, a isti je obukao i u seniorskom timu. U leto 2008. godine napušta Karaburmu i prelazi u Hajduk iz Kule, putevi su ga kasnije vodili preko Užica do Crvene zvezde. U dresu tima sa Marakane uspeo je da osvoji trofej u kupu i ligi.

Sa 27 godina ostvario je i prvi inostrani angažman, Super ligu Srbije zamenio je za K1 ligu Južne Koreje. Van granica naše zemlje nastupao je za Istru (Hrvatska), Ordabasi (Kazahstan) i Platinas (Grčka).

Po povratku u naš fudbal nosio je dres Napretka iz Kruševca, Rada i Radničkog iz Niša, odakl je stigao u tim sa Senjaka, u letnjem prelaznom roku prošle godine.

Sigurno je da će provereni golgeter sa Kaluđerovićem i Smiljanićem činiti iskusni trio koji bi trebao dosta da doprinese, pre svega na polju edukacije mlađih igrača trenutnog srpskoligaša sa Karaburme.

OFK prolećni deo prvenstva počinje 4. marta na gostovanju u Dobanovcima. Prvi susret sa ekipom Budućnosti završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading