ČUDIĆ MENJA DRES, ALI NE I LIGU: Najperspektivniji golman u regionu na novoj adresi!

Autor:

Sport

01.02.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojačanje koje će predstavljati rešenje za duže staze.

ČUDIĆ MENJA DRES, ALI NE I LIGU: Najperspektivniji golman u regionu na novoj adresi!

Foto: Privatna arhiva/Bojan Čudić

Ekipa Svrljiga se posle dve sezone u okružnom rangu ove godine vratila u Zonu Centar.

Republika

Na zimsku pauzu otišli su sa učinkom 8-3-4, što je bilo dovoljno za deobu treće pozicije na tabeli. Drugoplasirani Bukovik je na tri boda prednosti, dok je lider već nedostižan sa 43 boda.

Igrački kadar Svrljiga je u aktuelnom prelaznom roku već ojačan dolaskom nekoliko igrača. Pre svega tu su Svrljižani Joca Ivić, Miki Savić i Damjan Vasić. Pored njih za sada su pristigli Mihajlo Gavrić i Miladin Milić. 

Proteklog vikenda uprava je sa trenerom i igračima održala prozivku i sastanak, a nakon toga je odrađen i trening, kojim je započet period pripremaza prolećni deo sezone.

Republika

Foto: Privatna arhiva/Bojan Čudić

Bogdan Čudić

Najnovije pojačanje Svrljiga je Bogdan Čudić (22). Bogdan je po mnogima jedan od najperspektivnijih golmana u regionu. U prethodnom periodu nastupao je za Napredak iz Aleksinca. U karijeri je nosio dres Reala iz Niša, Moravice, Rudara i Moravu iz Žitkovca. 

Čudić je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Pre svega mi se sviđa zato što je ekipa sačinjena od jako mladih igrača na čelu sa odličnim trenerom. Mahom su svi domaći igrači iz Svrljiga, uz nekoliko nas sa strane. Očekujem da do kraja sezone beležimo odlične rezulate i da lagano završimo u gornjem delu tabele. Jedan od razloga zbog kojih sam prešao jesu i ambicije kluba za narednu sezonu, a to je napad na sam vrh i plasman u Srpsku ligu. 

 

 

Ekipa Svrljiga prolećni deo prvenstva otvara pred svojim navijačima protiv Pukovca. U prvom susretu ova dva tima trenutno četvrtoplasirani sastav na tabeli, slavio je na gostovanju rezultatom 4:2.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading