TOBDŽIJE SKLAPAJU STRAŠAN TIM: Stefanović i Todorov opet oblače dres Arsenala!

Autor:

Sport

01.02.2023

20:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uprava kluba predstavila dva nova igrača.

TOBDŽIJE SKLAPAJU STRAŠAN TIM: Stefanović i Todorov opet oblače dres Arsenala!

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

Arsenal u prvoj sezoni po ponovom pokretanju zauzima šestu poziciju u Trećoj ligi Kragujevca

Republika

Učinak 5-0-5 i 15 bodova bio je dovoljan za sredinu tabele. Lider iz Cvetojevca je na udaljenosti od sedam bodova. Igrački kadar Arsenala pretežno čine mladi momci, utakmice obično startuju sa čak 5-6 bonus igrača

Uprava kluba u aktuelnom prelaznom roku za sada je predstavila dva igrača.

Mladen Todorov (29) prvi je novajlija u redovima topdžija. Todorov je ponikao u Arsenalu u koji se sada vraća iz redova mladosti iz Donje Livadice. Igra na poziji štopera, u karijeri je nastupao za Slogu (Desimirovac), Bagremar, Srbiju (Ilićevo) i Jadran iz Kragujevca.

Republika

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

Todorov Mladen

Drugo pojačanje i ujedno veliki povratak u redove Arsenala je Stefanović Zlatko (36). Stefanović je dete kluba, prošao je sve kategorije i stigao do kapitenske trake u prvom timu. Karijeru je 2012. godine nastavio u Nemačkoj gde je nastupao za klub iz druge, kasnije i treće lige. Sa topdžijama je više puta ulazio u zonski rang, a kada se klub ugasio nastupao je za veliki broj klubova iz okoline. Nosio je dres Slavije, Vodojaža, Trnave, Topole, Kloka, Korićana...

Republika

Foto: FK Arsenal 1930 Kragujevac

Kapiten Zlatko Stefanović u dresu Arsenala

Stefanović je za naš portal povodom povratka u matični klub izjavio:

- Vraćam se u klub u kojem mi je srce i gde sam ponikao. Daću sve od sebe da vratim Arsenal tamo gde mu je mesto, ali ćemo ići korak po korak. Ovde sam ponikao i proveo sam najbolji deo svoje karijere. Nadam se da ću zajedno sa ekipom uspeti da opet zaigram i u višim rangovima.

Arsenal prolećni deo prvenstva otvara na gostovanju Bukorovcu. U prvom susretu ova dva tima topdžije su slavile na domaćem terenu rezultatom 3:0.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading