NULA U ANTALIJI: Grafičar napadao, Mađari se odbranili!

Autor:

Sport

21.01.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četa Marka Neđića nije uspela da slavi u drugom pripremnom meču u Turskoj.

NULA U ANTALIJI: Grafičar napadao, Mađari se odbranili!

Foto: RFK Grafičar

FK Grafičar

Grafičar je nastavio sa kontrolnim utakmicama u Antaliji.

Republika

Četa Marka Neđića igrala je protiv mađarskog Siofoka, odigrala je odličan meč, ali je falilo sreće u samoj završnici.

Nedeljković je pogodio prečku u prvom poluvremenu, gol Kasalice u nastavku poništen je zbog milimetarskog ofsajda, a Mijatović nije iskoristio situaciju jedan na jedan.

Na kraju, Grafičar - Siofok 0:0 u drugoj proveri tima sa Senjaka na pripremama u Turskoj u meču u kom je sve bilo na nivou - osim završnice.

Marko Neđić od prvog minuta je na teren izveo sledećih 11 fudbalera:

Miladinović - Radojević Jovanović , Vukičević, Nedeljković - Vasiljević, Stajić, Ćurić, Dimitrić - Kasalica, Nikolašević.

U nastavku su dobili šansu i: Marinković, Petrović, Đurić, Bajić, Mrkela, Ibanjez, Crnojević, Stojčev, Krsmanović, Kaluđerović, Mijatović i Dankan.

Trener Marko Neđić bio je zadovoljan i pored remija:

- Dobra provera, po meri. Imali smo nekoliko čistih šansi, poništen gol zbog ofsajda, dve situacije za penal, bili smo bliži pobedi. Zadovoljan sam tek nam je druga utakmica, ulazimo u ritam i nema sumnje da će sve biti još bolje.

Republika

Foto: RFK Grafičar

Nikola Mikić i Marko Neđić

 

Svoje utiske izneo je i kapiten našeg tima, Luis Ibanjez.

- Bitno je da nismo primili gol, ali žao mi je što ga nismo dali, imali smo neke čiste šanse, dva puta jedan na jedan sa golmanom. Najbitnije je da nema povreda i da nismo primili gol - istakao je Ibanjez, pa otkrio da je njegova povreda prošlost:

- Posle 4,5 dana koliko sam bio van terena juče sam počeo da treniram sa ekipom i dobio sam 30 minuta da igram. Drago mi je da sam odradio to i nadam se da ću ući u formu kako bih sledeću utakmicu igrao i više.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading