"NIŽE LIGE" U ANTALIJI! Tandem kumova Kaluđerović - Kasalica i nepoznate anegdote sa "malih" terena! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznata lica u svetu srpskog fudbala otkrila su nam neke, do sada neispričane, priče.

Andrija Kaluđerović i Filip Kasalica - imena su koja ulivaju strah u kosti golmanima i defanzivcima širom planete.

Republika

Tandem iskusnih fudbalera sada predvodi napad Grafičara, drugoplasirane ekipe Prve lige Srbije i tima koji se trenutno nalazi na pripremama u Antaliji.

U novoj epizodi "Nižih liga" koju možete pogledati na Youtube kanalu "Republika News", Kaluđerović i Kasalica direktno iz Lare, prelepog dela Antalije, ispričali su svoju zajedničku priču.

Kako su se upoznali još u mlađim kategorijama OFK Beograda, na koji način su se sprijateljili, a zatim postali i kumovi, gde su sve igrali zajedno, kakva iskustva nose sa niželigaških terena, ali i velike scene, koji golovi su im najdraži, kako se sećaju "večitih derbija" koje su odigrali za Crvenu zvezdu... Sve ovo, ali i još mnogo toga zanimljvog, možete pogledati u novoj epizodi "Nižih liga" koju smo, specijalno za vas, snimili u Turskoj.

Kaluđerović i Kasalica otkrili su i neke nepoznate anegdote, pa ako vas zanima koje je Andrijino prvo sećanje na kuma Filipa ili kako je Filip proveo noć pre selidbe iz Užica u Beograd, kao i šta je prvo rekao po dolasku u prestonicu, nikako ne smete propustiti novu epizodu "Nižih liga".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading