JAKIŠIĆ BRUSI NOVE PRVOTIMCE: Na proleće se očekuju napredak na tabeli!

Autor:

Sport

18.01.2023

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U mlađim selekcijama kluba iz Borče stasavaju neki novi potencijalni reprezentativci.

JAKIŠIĆ BRUSI NOVE PRVOTIMCE: Na proleće se očekuju napredak na tabeli!

Foto: FK Crvenka Borča

Kolektiv Crvenke je jedan od retkih klubova u kojem je prvi tim u najnižem rangu takmičenja, a da pored seniorskog u klubu treniraju i mlađe selekcije. Planovi za budućnost su da se oforme grupe za sve uzraste. 

Republika

Trenutno je aktivna i školica fudbala za uzraste do 11 godina koja je besplatna. Ekipe Crvenke imaju velike ambicije u svim kategorijama. Dalibor Jakišić je preuzeo kadetsku selekciju pet kola pred kraj jesenjeg dela prvenstva. Do zimske pauze uspeo je da zabeželi tri pobede, jednu podelu bodova, i jednom su njegovi momci poraženi. 

Ove godine pripreme kadetske selekcije krenule su 16. januara i odvijaju se u sali President u Kovilovu. Igračkom kadru iz prvog dela priključena su i tri nova momka. 

Republika

Foto: FK Crvenka Borča

 

Dalibor Jakišić je u izjavi za naš portal govorio o daljim planovima njegove generacije:

- Pre svega želeo bih da se zahvalim klubu na ukazanom poverenju iako sam mlad trener. Dobio sam šansu u kolektivu kao što je Crvenka da učim, razvijam se i ostvarim kao šef stručnog štaba. Ekipu sam preuzeo na polovini jesenjeg dela i mislim da smo zabeležili dobre rezultate. Verujem da momci mogu da ostvare velike stvari, napredovali smo na tabeli i mislim da možemo na proleće da uradimo dosta toga. 

Republika

Foto: FK Crvenka Borča

 

O pripremama za proleće Jakišić je rekao:

- Sjajno smo krenuli, ekipa je na okupu od prvog dana uz par novih momaka koji će sigurno doprinetu poboljšanju naše igre. Takođe želim da se zahvalim i treneru Dankoviću koji mi je dosta pomogao u adaptaciji i pripremi momaka. Sada želimo da se što bolje spremimo za nastavak i u jednoj odličnoj ligi napravimo što bolji rezultat. 

Možda baš pod trenerskom palicom Jakišića stasavaju neki novi prvotimci koji će Crvenku vratiti u Prvu beogradsku ligu.

BONUS VIDEO: 

 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading